Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мареа 1.6 16v - Мареа TD100 (седани и двете)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Добър вечер и здравейте колеги,преди час време се пуснахме с приятелчето с неговата печка и с моята щилка и аз не можах да повярвам че печката има по-добър старт от мен(или аз съм неграмотен на старт),на първата дистанция паднах(два пъти),но на другите две го заковах,като на 2000м. бях с около половин кола пред него(като на старта тръгна с горе-долу толкова пред мен) и за пореден път си признавам че съм слаб на тръгване,но това доказва че бензина си е бензин при еднаквите моториП.П. Един приятел ми каза,че освен двата датчика и други дребни разлики от стария мотор на Мареята,моя бил 103к.с. а не 100 за това съм горд иначе дизела щял да ме смаже,затова който разбира по-добре да ми обясни дали е вярно това с конете(к.с.)

Коментар

Браво, браво! Добре си се представил.При коли с изравнени възможности най-важния момент е старта. На какви обороти тръгваш като стартираш и на колко оборота сменяш предавките? Превъртат ли ти гумите?Хубаво щеше да бъде да направиш клипче да видим как се ускорява колата ти.
      SEAT Leon Cupra 300
      Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Все ми е тая кой бил, не ми пука, ама еднакви като коне коли, от които едната с турбина и да ми твърдите, че бензина ще вземе старта.Абе изплакнете си лицето със студена вода и стига с тая пуста гордост.Един вид познах какво е станало
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

VooDoo написа:
          Браво, браво! Добре си се представил.При коли с изравнени възможности най-важния момент е старта. На какви обороти тръгваш като стартираш и на колко оборота сменяш предавките? Превъртат ли ти гумите?Хубаво щеше да бъде да направиш клипче да видим как се ускорява колата ти.
          Стремях се да не въртят гумите,на 1-ва до към 4500-5000об/мна другите на макс 6000-6500об/мин

Коментар

wq

Другият път и на първа до 6500 оборота и ще му вземеш старта
            Nissan Primera 1.6 16v P11
            ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

Re: wq

kantarev написа:
              Колега, ..... студената вода .......
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Re: wq

kantarev написа:
                Само така ще направиш нещастен "печкаря" , покажи му че имаш "два пъти повече" обороти. И съвет него бъзикай че е паднал че знаеш ли като те "лепне" някаде по байр с нютон метрите ...че те етепа бе ей...
                Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Ти се е*а*аш ама често идваш до СЗ, да намерим някой с камера да снима и да решим проблема един път завинаги ? Meн не ме е срам да призная ако падна а Вие ?
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                    Ти се е*а*аш ама често идваш до СЗ, да намерим някой с камера да снима и да решим проблема един път завинаги ? Meн не ме е срам да призная ако падна а Вие ?
                    Така е няма срам в тази работа
                    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Atanas71 написа:
                      emzo написа:
                      Така е няма срам в тази работа
                      Аз мога да снимам, имам и камера.

Коментар

emzo написа:
                        Хем повод да ти дойдем на гости с Жоро!
                        ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

milen80 написа:
                          бензина си е бензин при еднаквите мотори
                          Какво значи еднакви мотори? В случая имаме 1.6 без турбо срещу 1.9 с турбо? Нека бензина да е 1.9 с турбо или пък дизела да е 1.6 без (това ще е голям смях ) и тогава ще са "еднакви"
                          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

И кфо секи дизелджия вика ’’мноо въри по евтино е ’’ не свързвайте икономията с вървежа. Когато се намери нафта на едни коне с бензин и го бие тогава ще го вярвам, но смятаите 1 към 1 без турбо без нищо айде със здраве като искате резачки има купета 2.0 20вТ
                            Fiat Bravo 1.6 16V Бебчето ))

Коментар

Аз пък го връзвам - хем върви мойтУ повИче от ено и шес’ хем гори много по-малко.
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Не ми се спори върви повече от Ино и Шес щото има заигравка с софтуера кой колко да му гори сам решава кфо да си купува не мислиш ли ?!? Този разход ме устройва и никой неможе да ме съди за това ... Пък като искам да ми върви колата влагам пари валове генераций Гаретчета кулерчета и тогава става вървежна ся си върви да за 1.6 съм си доволен
                                Fiat Bravo 1.6 16V Бебчето ))

Коментар

Working...
                                X