аз лично не мога да определя , не съм се возил на тд 100 , но съм се возил на мой колега на пасата и пак е 110 коня тди.мн добре върви наистина.... сега не знам вече колите в какво състояние са , така че кажи и недей да мъчиш колегите
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Зависи най-вече от задкормилното устройство VW Caddy tdi 110 к.с. аз лично съм карал и знам как върви. Но bravo тд 100 не съм карал и не мога да предположа кое ще бие......
А спрете се с тези каталози де Yellow_Flash_Colorz_PDT_30. Не можеш да кажеш кои автомобил варви повече,като четеш разни руски сайтиве с параметри на коли!!!Това за мен са пълни глупости!!
колите не са барани всичко е стоково става така че направихме 3 старта от които се получава все едно и същоотсечката беше 1км. браво има досто по добър старт може би заради късите скорости съответно голфчето стоя до задната ми броня до 140км.ч след което ме издухва и до края на отсечката е с кола и половина пред мен
Колегата Емзо може ся да му сипете малко водичка да пийне задължително студена :D :D Нищо лично
Тоя зад голфа не може да кара.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар