Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво ЖТД 105 - Браво ТД 100 запитване :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ето и една примерна разлика в пипан и не пипан файл в една от таблиците пак на същата кола.П.С. Само да вметна за ентусиастите. Не правете опити за промени по посочената таблица. Има промени в още доста таблици.
    Прикачени файлове

Коментар

Благодаря , на всички който се отзоваха на моята тема , от 2 страници насам нищо по нея не съм прочел
      Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

atletikos написа:
        Благодаря , на всички който се отзоваха на моята тема , от 2 страници насам нищо по нея не съм прочел
        Съвсем по темата ти: От година и половина карам Брава 1,9 JTD, а горе-долу от същото време мой добър приятел кара Марея 1,9 TD. Няколко пъти се е налагало да си сменяме колите, като сме ги карали и при градски условия и на дълъг път - по първокласни пътища и автомагистрали. Общото ни мнение е следното: Няма осезаема разлика във вървенето на двата автомобила. Набират се добре и добре поддържат скоростта. Добре се държат и при движение по наклон /изкачване/. Основната разлика, която и двамата забелязваме е, че при TD 100 повече се усеща "турбо дупката" т.е. до към 1800 об./мин колата се набира малко по-мудно и след това се изстрелва, а при JTD 105 ускорението е по-плавно и равномерно, като крайният резултат от ускорението в общи линии е един и същ. Всичко това споделям от личен опит нямам никакво намерение да влизам в спорове и полемики и вадене на доказателства за конски сили и въртящи моменти. Надявам се да съм ти бил полезен. И накрая TD 100 дава с около 0,5-0,7л./100км по-голям разход от JTD 105 при горе-долу еднакво каране.
        Peugeot 301
        Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

Ето един отговор който е адекватен без нападения , за което съм ти благодарен колега , точно тази "турбо дупка" усещах и аз при карането на ТД-100 затова някак ми стана странно )
          Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

Working...
          X