Здравейте колеги , имам запитване към някой от вас , имам Фиат Браво ЖТД 105 от близо 2 години, но напоследък ми се струва ,че нещо неще да варви , стигах до това заключение не заради друго , ами защото карах на една колежка фиат-а който е ТД100.Имам чувството че варви повече възможно ли е , защото направо не се издържа и реших да питам !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво ЖТД 105 - Браво ТД 100 запитване :)
Collapse
X
-
Не е пипано тд100-то обаче имаха наскоро жесток удър с него и според мен има доста неща който са сменяли отпред , имам чувството че найстина нашия фиат има някакъв проблем но 210 си ги направи на магистралата , като ги карах и 2 те при тд-то бавно набира до турбината и след тва отлита а при мен е някак странно , незнам защо си мисла че съм за смяна на софтоера , нещо ми куца старта Yellow_Flash_Colorz_PDT_41Fiat Bravo 1.9 JTD
Коментар
-
u_bo
-
Airfan написа:С нечипнато JTD105 не виждам как ще вдигнеш 210 на равно.Fiat Bravo 1.9 JTD
Коментар
-
atletikos написа:Airfan написа:С нечипнато JTD105 не виждам как ще вдигнеш 210 на равно.
Коментар
-
atletikos написа:Airfan написа:С нечипнато JTD105 не виждам как ще вдигнеш 210 на равно.
Коментар
-
ogi28b написа:atletikos написа:Airfan написа:С нечипнато JTD105 не виждам как ще вдигнеш 210 на равно.Fiat Bravo 1.9 JTD
Коментар
-
Тъй като съм гледал какво показва ГПС , както и компютъра, и в същото време какво показва таблото, на Мареа жтд 105, при около 125 км по табло, компютрите показваха 107-108 км/ч. Така че при показание около 210 км/ч на таблото, вероятно си се движел с максималната скорост за колата - около 180-185 км/ч
Коментар
-
ogi28b написа:Тъй като съм гледал какво показва ГПС , както и компютъра, и в същото време какво показва таблото, на Мареа жтд 105, при около 125 км по табло, компютрите показваха 107-108 км/ч. Така че при показание около 210 км/ч на таблото, вероятно си се движел с максималната скорост за колата - около 180-185 км/ч3.0CRD
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:atletikos написа:понеже съм малко бос ...........Fiat Bravo 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар