Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво ЖТД 105 - Браво ТД 100 запитване :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Браво ЖТД 105 - Браво ТД 100 запитване :)

Здравейте колеги , имам запитване към някой от вас , имам Фиат Браво ЖТД 105 от близо 2 години, но напоследък ми се струва ,че нещо неще да варви , стигах до това заключение не заради друго , ами защото карах на една колежка фиат-а който е ТД100.Имам чувството че варви повече възможно ли е , защото направо не се издържа и реших да питам !
    Fiat Bravo 1.9 JTD

Ако TD100 върви повече, заначи имаш проблем някакъв.Според мен JTD105 трябва да е една идея по бързо от TD100.Ако JTDто не е пипано разбира се.
    '00 Fiat Marea Weekend ELX 1.9 JTD105

Коментар

Не е пипано тд100-то обаче имаха наскоро жесток удър с него и според мен има доста неща който са сменяли отпред , имам чувството че найстина нашия фиат има някакъв проблем но 210 си ги направи на магистралата , като ги карах и 2 те при тд-то бавно набира до турбината и след тва отлита а при мен е някак странно , незнам защо си мисла че съм за смяна на софтоера , нещо ми куца старта Yellow_Flash_Colorz_PDT_41
      Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=40504

Коментар

@atletikos - разкачи буксата на дебитомера и покарай, колата трябва да стане малко "по-бавна".Ако няма разлика - дебиЛомера ти е заминал.Но така или иначе ще ти трябва диагностика.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Сток jtd и тд100 почти няма ралика И сега за да не ме нападнете ще кажа, че и аз предпочитам JTD-то и ме яд, че не си купих навремето такова
            Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

С нечипнато JTD105 не виждам как ще вдигнеш 210 на равно.

Коментар

Airfan написа:
                когато имам път за софиа ще те взема нямаш никакъв проблем , само дето тогава ще е 205 защото навръщане когато не бях сам не успя 210 на другите колеги благодаря , понеже съм малко бос ще търся тема в която пише каде е този дебитомер
                Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

atletikos написа:
                  Airfan написа:
                  когато имам път за софиа ще те взема нямаш никакъв проблем , само дето тогава ще е 205 защото навръщане когато не бях сам не успя 210 на другите колеги благодаря , понеже съм малко бос ще търся тема в която пише каде е този дебитомер
                  Аз също имам JTD105 и горе-долу имам представа кое как върви. Та с какъв размер гуми караш?

Коментар

atletikos написа:
                    Airfan написа:
                    Дебитомера е първото нещо в което е закачена букса, след кутията на въздушния филтър, по пътя на въздуха. И леко с тия скорости, че на Браво при 200 крилете автоматично се отварят и излита...

Коментар

ogi28b написа:
                      atletikos написа:
                      Airfan написа:
                      Дебитомера е първото нещо в което е закачена букса, след кутията на въздушния филтър, по пътя на въздуха. И леко с тия скорости, че на Браво при 200 крилете автоматично се отварят и излита...
                      Благодаря за обяснението , и не мисли че тази скорост я вдигам всеки ден , това беше тест още в началото няколко месеца след като я взех , иначе наистина си е доста страшно към двеста всяко едно нещо се усеща и се усеща даже едно леко подскачане на задницата )
                      Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

atletikos написа:
                        понеже съм малко бос ...........
                        Не е необходимо да се самоопределяш какъв си.То е ясмо щом си вдигал 210 клм/час.

Коментар

Тъй като съм гледал какво показва ГПС , както и компютъра, и в същото време какво показва таблото, на Мареа жтд 105, при около 125 км по табло, компютрите показваха 107-108 км/ч. Така че при показание около 210 км/ч на таблото, вероятно си се движел с максималната скорост за колата - около 180-185 км/ч

Коментар

ogi28b написа:
                            Тъй като съм гледал какво показва ГПС , както и компютъра, и в същото време какво показва таблото, на Мареа жтд 105, при около 125 км по табло, компютрите показваха 107-108 км/ч. Така че при показание около 210 км/ч на таблото, вероятно си се движел с максималната скорост за колата - около 180-185 км/ч
                            Мда, има голямо отклонение при високите скорости. По каталог, такова Браво трябва да развива максимум 190км/ч.
                            3.0CRD

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                              atletikos написа:
                              понеже съм малко бос ...........
                              Не е необходимо да се самоопределяш какъв си.То е ясмо щом си вдигал 210 клм/час.
                              Трябва да ми разясниш (предполагам на живо) тази теорема по която пресметка кой какъв е спрямо максималната скорост която е достигнал , и за останалите който веднага ме нападнаха радвам се че се знаете толкова много , аз ви казах какво съм видял на таблото апа то реални може и 100 да са, знам че всеки си мисли че неговата кола варви най-много спокойно.
                              Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

Working...
                              X