Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

400 метра-или кой какво време дава

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

400 метра-или кой какво време дава

колеги споделете ако сте се замервали на някоя писта какво време давате на 400 метра,с каква кола,подобрения,конеклипове ако има още по добре и снимки

Re: 400 метра-или кой какво време дава

moimoimoi написа:
    колеги споделете ако сте се замервали на някоя писта какво време давате на 400 метра,с каква кола,подобрения,конеклипове ако има още по добре и снимки
    Мисля че имаше такава тема
    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

търсех но не можах да открияе никои ли не си е замервал колата ,или е пълно само с компютърни рацери аз давам 16.6 с терминална скорост 137 км/ч

Коментар

Споделяйте и с каква кола сте
        VTS 16V

Коментар

Около 35 секунди с Drag The Bomb и терминална 45км/ч
          3.0CRD

Коментар

Около 35 секунди с Drag The Bomb и терминална 45км/ч Cool
            Само ми е много интересно защо си сложил тоя линк в подписа си и си дошъл тука да спориш и спамиш с простотии в на хората темите?! Ходи си в превъзлюбения италиански форум и спри да ръсиш простотии за хората( от друга тема в същия раздел)По темата, за съжаление не съм се замервал никога. Пролетта неуспях да отида на купе срещата да се замеря та така.

Коментар

Ето я темата:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...ght=Иначе то там си пише за мене - 18,93 на Божурище със още един човек - около 90кг.Даже имах и клипчета някъде, ама не ги знам къде са.
              Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Insane написа:
                Само ми е много интересно защо си сложил тоя линк в подписа си и си дошъл тука да спориш и спамиш с простотии в на хората темите?! Ходи си в превъзлюбения италиански форум и спри да ръсиш простотии за хората( от друга тема в същия раздел)По темата, за съжаление не съм се замервал никога. Пролетта неуспях да отида на купе срещата да се замеря та така.
                Споря и спамя? В момента ти спамиш и спориш...че и нареждаш кой, къде да пише А изказването ми е реално, казах около, защото засичам с GPS и хронометър, сещаш се, че не мога да бъда точен
                3.0CRD

Коментар

аз давам около 3.5...... минути :D :D :D терминална около 90.4530 км/ч :D :D :D :D :D
                  Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Working...
                  X