Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Алфа ромео 145 2.0 ТС вс Бмв 325 ТДС

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Grisha_bravo написа:
    старта го взех с една кола 2-ра кола и половина, 3-та около 3 коли разстояние така и трите страта, накрая даже ме питаше дали съм я торбинирал и ми обеща че следващия път ще ме научи
    колега тоя бимер е морално остарял вече и като мотор и като купе и т.н. ...пробвай се с някое 320D комън рейл - ще ти е повече от интересно ...
    Novitec Rosso Passionale 1.9 MultiJet
    Alfa Romeo 156 JTS Selespeed Ti

Коментар

Е защо, какъв е смисъла и до колко са равнопоставени Дай да пробва с 335d - още по-изненадан ще остана....

Коментар

Grisha_bravo написа:
        старта го взех с една кола 2-ра кола и половина, 3-та около 3 коли разстояние така и трите страта, накрая даже ме питаше дали съм я торбинирал и ми обеща че следващия път ще ме научи
        Какво му е геройството да биеш по слаба от твоята кола и да се хвалиш после???Твойта кола е поне с две секунди по-бърза във всяка дисциплина, невиждам къде е интригата!!!За колегата който беше писал нещо за чиповете:ТДС-са спокойно без много пушаци достига до над 185кс при добър ремап - М21В24 не се мапва и то само първите версии с механичната помпа
        www.bmwpower-bg.net

Коментар

Това имах в предвид и аз по-горе, но много БМВ фенове си мислят че след чип сваля по 2 сек. и отгоре, а и се оказва че все пак може да се "чипира" ТДС-а

Коментар

mladfen написа:
            Grisha_bravo написа:
            Какво му е геройството да биеш по слаба от твоята кола и да се хвалиш после???Твойта кола е поне с две секунди по-бърза във всяка дисциплина, невиждам къде е интригата!!!За колегата който беше писал нещо за чиповете:ТДС-са спокойно без много пушаци достига до над 185кс при добър ремап - М21В24 не се мапва и то само първите версии с механичната помпа
            значи ....... 1-во той ми се надъха сичкитв пъти 2-ро не съм цедил алфата до край 3-то просто така пуснах темата и ми беши смешно че мислише алфата за турбо ....
            ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
            Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
            Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Ама къде го замесвате тоя тдс в гонките,той още на 1-ва пука глава
              ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

гриша, дай да пробваме алфата с мойта калибра... че отдавна не съм я пускал и се е задръстила пак последните пъти като е пусках само ме тупаха... дай да направим една гонка само за спорта... пък ако искаш резултатът ще си остане в тайна
                Gtv

Коментар

Working...
                X