нека да направим така нека някое тунинговано касксо или пежо да се бяга със тунинговано пунто така поне е сигурно че и двете няма да са сток и няма да има измамени
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
peugeot 106 vs punto gt
Collapse
X
-
Днес с пежото направих стартове:старт първи-15.4 137км/ч(не вкарах 4та зачудих се малко после я вкарах и вече финал)старт втори-15.5 146км/ч(доста лош старт)после колата я оставих да застине малко и отивах да стартирам и ме върнахаМисля си,че с хубав старт и добро превключване сам 15.1-2 на дупница и под 15 на Сливен
Коментар
-
dp
jerekarov написа:Днес с пежото направих стартове:старт първи-15.4 137км/ч(не вкарах 4та зачудих се малко после я вкарах и вече финал)старт втори-15.5 146км/ч(доста лош старт)после колата я оставих да застине малко и отивах да стартирам и ме върнахаМисля си,че с хубав старт и добро превключване сам 15.1-2 на дупница и под 15 на Сливенbravo 1.8 16V +
Коментар
-
jerekarov написа:Днес с пежото направих стартове:старт първи-15.4 137км/ч(не вкарах 4та зачудих се малко после я вкарах и вече финал)старт втори-15.5 146км/ч(доста лош старт)после колата я оставих да застине малко и отивах да стартирам и ме върнахаМисля си,че с хубав старт и добро превключване сам 15.1-2 на дупница и под 15 на Сливен
Коментар
-
worker написа:За под 15 на Сливен, ще трябва още да понапраиш колата
Коментар
-
Значи дадох 15.4 ама не можах да вкарам 4 от първия път,зачудих се малко дали да я вкарам или да финиширам по инерция и реших да я вкарам.Вкарах я и финиширах с 137.Втория старт дадох 15.5 с много лош старт и 146 терминална.Това са ти почти 10км/ч отгоре.Замисли се с хубав старт и 4та какво време ще дам.Аз си мисля,че поне 15.2 ,но не ме пуснаха после да стартирам
Коментар
-
Не се ядосвай, че не са те пуснали повече-прекалено много желаещи да стартират имаше, а и публиката за пореден път показа, че си прай квото и е кеф без да се съобразява с елементарни изисквания за безопастност.А за времето, което ще дадеш ако стане еди кво си, като се получи ще ни го споделиш. До тогава може ти да се замислиш какво ще ти е времето ако колата ти е с нормалното си оборудване (без махнати седалки, резервни гуми и т.н.).
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар