Интересно ще да е да се види такава кушия,ама аз си мисля че читаво и чипосано гт ще плясне пежото.И то бая ще го плясне струва ми се.Колегата с пежака да вземе да си го засече от място до 100 и ако ги направи под 7 сек.-значи е страшилище и ще мачка наред! :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
peugeot 106 vs punto gt
Collapse
X
-
Да вземете да направите гонка ли.... Момчето учтиво помоли някои за Сверка а вие взехте във форума да се дърпате... толкова ли няма Пунто да се опре на това Пежо? Иначе всички са Рейсъри тук...FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!
Коментар
-
Zik написа:Да вземете да направите гонка ли.... Момчето учтиво помоли някои за Сверка а вие взехте във форума да се дърпате... толкова ли няма Пунто да се опре на това Пежо? Иначе всички са Рейсъри тук...
Коментар
-
mnpenchev
Да, аз такова подобно пежо му правя 3 коли до 80 и пича се отказа. Сега да не вземе някой да ме нападне.
Коментар
-
искаш да се гониш със стоково пунто или с чип.странно.а защо не се гониш с пунто напраено с такива подобрения или подобни на твойте.тогава ще е интересно.а сега най добре модераторите да заключат темата докато не се появи някой с напомпано пунто като твоита кола и да се изкарват на улицата.fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
jerekarov написа:Момчета заебете тая тема гоних се със стоково пунто и го бих много лошо с 3 коли до 100км/ч,а нагоре се отказва.От 0-100 съм 6.7.Са не ме нападайте,че сам се гонил със сток пунто а аз имам жокери,просто исках сверка и това е.Не мисля че и с чип ще ме биеПродавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
Ти май не си чел за дупница на предните страници,ама пак ще ти кажа.Първия старт дадох 15.4 с изпусната предавка и 137км/ч терминална,втория старт дадох 15.5 с много лош старт и 146км/ч терминална.После оставих колата малко да изстине и не ме пусаха да стартирам пак.Така,че 15.4 не е макса на колата.След това се сверих със сток пунто и разликата е голяма.Са не ми пишете да се пускам с напомпано пунто,защото целта ми беше сверка и това е.Но няма и да откажа на напомпано пунто пак да видя каде съм.Спрете с простотиите
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар