нека да направим така нека някое тунинговано касксо или пежо да се бяга със тунинговано пунто така поне е сигурно че и двете няма да са сток и няма да има измамени
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
peugeot 106 vs punto gt
Collapse
X
-
Днес с пежото направих стартове:старт първи-15.4 137км/ч(не вкарах 4та зачудих се малко после я вкарах и вече финал)старт втори-15.5 146км/ч(доста лош старт)после колата я оставих да застине малко и отивах да стартирам и ме върнахаМисля си,че с хубав старт и добро превключване сам 15.1-2 на дупница и под 15 на Сливен
Коментар
-
dp
jerekarov написа:Днес с пежото направих стартове:старт първи-15.4 137км/ч(не вкарах 4та зачудих се малко после я вкарах и вече финал)старт втори-15.5 146км/ч(доста лош старт)после колата я оставих да застине малко и отивах да стартирам и ме върнахаМисля си,че с хубав старт и добро превключване сам 15.1-2 на дупница и под 15 на Сливенbravo 1.8 16V +
Коментар
-
jerekarov написа:Днес с пежото направих стартове:старт първи-15.4 137км/ч(не вкарах 4та зачудих се малко после я вкарах и вече финал)старт втори-15.5 146км/ч(доста лош старт)после колата я оставих да застине малко и отивах да стартирам и ме върнахаМисля си,че с хубав старт и добро превключване сам 15.1-2 на дупница и под 15 на СливенЩеше да е коректно и да кажеш, че тия ти времена от вчера са без седалки в колата
Коментар
-
worker написа:За под 15 на Сливен, ще трябва още да понапраиш колатаИма известна разлика между това, което мислиш, че можеш да дадеш и това, което реално се получава на пистата
Коментар
-
Значи дадох 15.4 ама не можах да вкарам 4 от първия път,зачудих се малко дали да я вкарам или да финиширам по инерция и реших да я вкарам.Вкарах я и финиширах с 137.Втория старт дадох 15.5 с много лош старт и 146 терминална.Това са ти почти 10км/ч отгоре.Замисли се с хубав старт и 4та какво време ще дам.Аз си мисля,че поне 15.2 ,но не ме пуснаха после да стартирам
Коментар
-
Не се ядосвай, че не са те пуснали повече-прекалено много желаещи да стартират имаше, а и публиката за пореден път показа, че си прай квото и е кеф без да се съобразява с елементарни изисквания за безопастност.А за времето, което ще дадеш ако стане еди кво си, като се получи ще ни го споделиш.До тогава може ти да се замислиш какво ще ти е времето ако колата ти е с нормалното си оборудване (без махнати седалки, резервни гуми и т.н.).
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар