колегата с пежото ме кефи голям ентусиаст е.ако идваш към софия пиши на лични
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
peugeot 106 vs punto gt
Collapse
X
-
jerekarov написа:Не съм ходил на калояново.Пак казвам не ми се идва на софия,защото съм без филтър,а по софия е доста прашно.Колегата с пунтото дето е доста правено,ако се пуснеме ще е интересно.И пак казвам ако ви е за бензина го поемам половината.0883389833 това ми е тел.Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
колегата го е написал точно и ясно пунто гт , не да му даржите сметка от каде е и каде живее, това няма значение поиграл си е направил си е колата какво го хапите от каде бил и каде живял и тн ....... за какво все се намира някой да спами темите на другите !?!?!??!? извинявам се за спама от моя страна !!ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Grisha_bravo написа:колегата го е написал точно и ясно пунто гт , не да му даржите сметка от каде е и каде живее, това няма значение поиграл си е направил си е колата какво го хапите от каде бил и каде живял и тн ....... за какво все се намира някой да спами темите на другите !?!?!??!? извинявам се за спама от моя страна !!
Коментар
-
Punto 1.4T написа:Grisha_bravo написа:колегата го е написал точно и ясно пунто гт , не да му даржите сметка от каде е и каде живее, това няма значение поиграл си е направил си е колата какво го хапите от каде бил и каде живял и тн ....... за какво все се намира някой да спами темите на другите !?!?!??!? извинявам се за спама от моя страна !!Соске би ческо те
Коментар
-
rs500 написа:за такива като тебе винаги се намира сине! :D Ади сИга мий крачИетата и бягай да спиш :Pex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Ето затова във форума се регистрират всякакви и започва храната срещу ФИАТ-ите и изобщо итал колите - колега как можа да изкажеш такова крайно и невярно мнение Какво общо имат Пежо/Ситроен с Рено Още повече че и 3-те марки са със силно изявени от години представители в компактния и средни класове "бързаци" Малко повече уважение и познаване на конкуренцията никак не е излишно, а пък че наща секта ще си ги накаже и за нас си е най-добрата - то се знае
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар