Ей такава Лагуна 2.0 113 коня седан я опердасах с Мареата от подписа, както трябва.Никъв шанс нямаше, нито на старт нито след товаС Типото още повече бой яде
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
laguna2.0i v8 срещу bravo1.9jtd
Collapse
X
-
chaveto написа:Имам точно такава лагуна 1 фаза 1 96г 2000 115к.с комби и тежи около 1400кг с газовата уредба. На 101% съм сигурен, че лагуната ще те накаже, просто и знам възможностите. Разбира се и техническото състояние има значение, има много такива които са пълна скръб. А колкото до 1.8 лагуната няма шанс, нея можеш да си я прескачаш трупешката. За хората които са от София за да имат на представа как върви една такава лагуна ще кажа на околовръсният път (северната част) преди да стане широко, ограничението е 40км минава се с ограничената скорост и от там се тръгва на летящ старт и до първата детелина където е за долни богоров е на 215км тя и толкова си може.Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
bachev написа:Силно се надявам, че колегата, който е пуснал темата ще я направи тази гонка и ще напише резултата... ( но както се вижда от както я е пуснал не е писал повече, а ние си чешем езиците) :ПSEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
момчета не се палете много просто исках да разбера вашето мнение аз имам такава лагуна която е 114к.с. но е с механична скоростна кутия сипвал сам на няколко такива бравота но имам колега който има такова дразни се но не се нарежда да го разплача,за информация лагуната ми е комби и тежи по дукоменти 1390кг, е поне сега разбрах че дизела ако не е чипосан и долу горе мощностите са еднакви е по слаб от мъжкото гориво-бензина
Коментар
-
Колега @bachev няма смисъл да споря с който и да било защото всеки си хвали неговото и само ще си спорим. Това, че на лист хартия пише нещо................. Аз съм го написал това защото го знам от опит, такава лагуна карам от над 3г. а въпросното браво го има един приятел. На колегата с мареата 1.8 16V не съм му отговорил защото не знам как върви една такава. Знам как върви 1.6.16V мареа на която съм на 100% сигурен, че техническото състояние е перфектно. Смята се по колко килограма се падат на конска сила но това пак не е някакъв критерии за победа. Има френски,немски,японски, фордови,опелови и т.н к.с и има много голямо значение на кой са конете и от каква порода са :D Просто не виждам смисъл да споря защото все пак сме във форума на
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар