Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

laguna2.0i v8 срещу bravo1.9jtd

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ей такава Лагуна 2.0 113 коня седан я опердасах с Мареата от подписа, както трябва.Никъв шанс нямаше, нито на старт нито след товаС Типото още повече бой яде
    Прикачени файлове
    now. BMW E39 523i '98 170hp
    ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
    ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Има лесно бе ... слагайте ги на чертата
      Fiat Bravo 1.6 16V Бебчето ))

Коментар

chaveto написа:
        Имам точно такава лагуна 1 фаза 1 96г 2000 115к.с комби и тежи около 1400кг с газовата уредба. На 101% съм сигурен, че лагуната ще те накаже, просто и знам възможностите. Разбира се и техническото състояние има значение, има много такива които са пълна скръб. А колкото до 1.8 лагуната няма шанс, нея можеш да си я прескачаш трупешката. За хората които са от София за да имат на представа как върви една такава лагуна ще кажа на околовръсният път (северната част) преди да стане широко, ограничението е 40км минава се с ограничената скорост и от там се тръгва на летящ старт и до първата детелина където е за долни богоров е на 215км тя и толкова си може.
        Колега, а възможностите на Бравото знаеш ли ги ? Просто не си прав да си убеден в подобно нещо... Аз лично след като обстойно разгледах техническите характеристики на двете коли съм склонен да твърдя , че Лагуната остава 1 кола назад при 400 метра. По тежка е и съответно по тромава... Ускорението и от 0-100 е ~1 секунда по-бавно при добро техническо състояние и на двете коли.
        Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
        Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Силно се надявам, че колегата, който е пуснал темата ще я направи тази гонка и ще напише резултата... ( но както се вижда от както я е пуснал не е писал повече, а ние си чешем езиците) :П
          Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
          Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

bachev написа:
            Силно се надявам, че колегата, който е пуснал темата ще я направи тази гонка и ще напише резултата... ( но както се вижда от както я е пуснал не е писал повече, а ние си чешем езиците) :П
            Това за чешенето на езиците е много вярно. Чудя се защо си губите времето да пишете в такива теми. Като искаш да разбереш колко ти върви колата спрямо друга отиваш и го правиш на подходящо място. А не да пускаш тема, където почва едно гадене коя кола е по-бърза.
            SEAT Leon Cupra 300
            Triumph Street Triple 765 R

Коментар

момчета не се палете много просто исках да разбера вашето мнение аз имам такава лагуна която е 114к.с. но е с механична скоростна кутия сипвал сам на няколко такива бравота но имам колега който има такова дразни се но не се нарежда да го разплача,за информация лагуната ми е комби и тежи по дукоменти 1390кг, е поне сега разбрах че дизела ако не е чипосан и долу горе мощностите са еднакви е по слаб от мъжкото гориво-бензина

Коментар

Колегата ти ако много се натиска, значи иска да ти гледа сеира просто :D p.s. в смисъл да е чипнат, ако е - няма смисъл да си хабите горивото и гумите и времето
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

момчета мотора на лагуната ми е F3R J728

Коментар

Колега @bachev няма смисъл да споря с който и да било защото всеки си хвали неговото и само ще си спорим. Това, че на лист хартия пише нещо................. Аз съм го написал това защото го знам от опит, такава лагуна карам от над 3г. а въпросното браво го има един приятел. На колегата с мареата 1.8 16V не съм му отговорил защото не знам как върви една такава. Знам как върви 1.6.16V мареа на която съм на 100% сигурен, че техническото състояние е перфектно. Смята се по колко килограма се падат на конска сила но това пак не е някакъв критерии за победа. Има френски,немски,японски, фордови,опелови и т.н к.с и има много голямо значение на кой са конете и от каква порода са :D Просто не виждам смисъл да споря защото все пак сме във форума на

Коментар

Като хондаджийските к.с. други такива няма
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                      X