как мислите лагуна с този мотор мисля115 коня май ще ме бие с калния дизел 105 коня нищо че имам турбо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
laguna2.0i v8 срещу bravo1.9jtd
Collapse
X
-
Колега, ако вярно има такава с 115 коня победата ти е почти сигурна. Аз лично немога да намеря технически характеристики за тази, която си посочил, но ето ти една подобна Renault - Laguna - 2.0 i 16V (136 Hp), която е забележете 136 коня, а не 115 и има ускорение от 0-100 м/у 10 и 13 секунди (дават го 11 точно), а твоето Браво е с ускорение 10,4 секунди... Аз лично бих се пробвал. Мисля че заводските характеристики са в твоя полза. От тук на сетне голяма роля играят шофъорските умения и състоянието на автомобила.Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
emzo написа:Информацията ти е грешна, лагуната е около 1280кг.Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
emzo написа:Знам какво е значението !bachev написа:Забравих да спомена, че лагуната тежи почти половин тон повече от твоето бравоFiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
Имам точно такава лагуна 1 фаза 1 96г 2000 115к.с комби и тежи около 1400кг с газовата уредба. На 101% съм сигурен, че лагуната ще те накаже, просто и знам възможностите. Разбира се и техническото състояние има значение, има много такива които са пълна скръб. А колкото до 1.8 лагуната няма шанс, нея можеш да си я прескачаш трупешката. За хората които са от София за да имат на представа как върви една такава лагуна ще кажа на околовръсният път (северната част) преди да стане широко, ограничението е 40км минава се с ограничената скорост и от там се тръгва на летящ старт и до първата детелина където е за долни богоров е на 215км тя и толкова си може.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар