Здравейте колеги преди няколко дена един приятел си купи Фиат браво 20В и много се хвали колко много вървяло.И вчера го бъзнах да идем да напънем двата фиата,че не сам се пускал с такова браво до сега и да проверим с колко ще ме бие Та събрахме се и тои леко ухилен на 100% сигорен в победата си ме чака на една права тук до нас.Застанах аз до него направо да стартираме,веднага доиде едно друго момче да пусне старта,и то какво стана....бравото с кола и половина зад мен.Аз си помислих че не е тръгнал както трябва. Ама то така 3-пъти подрет,като се стратираме със смяна на всяка следваща предавка моето Купе му дърпа Много се кефя и исках да ви споделя тук в форума и да кажете и вие дали е добре или е нормално това.Все пак неговото е 2.0 20в 154к.с. а моето 2.0 16в 139к.с. пък и е по лек си мсиля..Е как ви се струва добрели е ? Поздрави на всички :P
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Coupe 2.0 16V vs Fiat Bravo 2.0 20v
Collapse
X
-
mnpenchev
-
Нормално колега, 16в моторите за мен са доста по-сполучливи от 20в-тата. Мои приятели имаха съответно Ланча Делта 2 и ФИАТ Типо ,който бяха със същия мотор като Купето (2.0 16в ,139коня) и докато бяха живи тези коли не са имали загуба от 2.0 20в.FIAT Punto GT'96 131hp
FIAT Punto TD 60 '98
Alfa Romeo 155 2.0 16v Т.s.
Коментар
-
Е много ясно че не ги сменя по на 3000 rpm ама все пак не трябва ли да ме стига поне на 2-ра и 3та Yellow_Flash_Colorz_PDT_22 .Щото се пускахме 3-и пъти и на трите си му дърпам и на 1-ва и на 2-ра и на 3-та скорост и останах замислен,все пак неговата трябва да варви повече.. ?[URL=http://kachi-snimka.info/viewer.php?id=viu1250518520f.jpg
Коментар
-
Humppa
sUkI написа:valeri87 написа:Trojaneca написа:Явно бравото е уморено. Я ела в СФ, да видиш как на 3та ще ти направя 3-4 коли разстояние :D
Коментар
-
Trojaneca написа:valeri87 написа:7алко 4е си продадох мотора! ина4е мо7е6е да доида с типото да ми направи6 3-4 коли :D :D :DFiat Tipo 2.0 16V
Коментар
-
sUkI написа:valeri87 написа:Trojaneca написа:Явно бравото е уморено. Я ела в СФ, да видиш как на 3та ще ти направя 3-4 коли разстояние :DFiat Tipo 2.0 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар