Коолега то и колите да говорят .... някой просто не си признават че падат
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко проби с астра ... 2ри дубъл
Collapse
X
-
Както от твоето браво а Grisha_bravo.... Какво да кажа има и хора които мразят да губят и по-лошото когато стане не си признават....FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!
Коментар
-
фг
какъв е смисала на цялата работа Не да ли си бил или паднал а това че се срещаш с др запалени като теб хора с различни коли и обменяте опит и знания праиш си преценка за колите коя в какво и за какво е по добра ... кво значение има дали ше биеш или ще паднеш да слагахте пари добре ама то ... смешно направо ... ВСЕКИ си ХАреСВА КОЛАТА това е ясно >....Ex Bravo HGT 20.20v 150hp+
Коментар
-
ХАХАХАХАХАА добре говори си !!!!!! нищо че опела падна ама както и да е ....... твойта кола пък от кога е в движение че са е пускала някаде !?!?!? БУРЗАТА КАЛИБРА що не излези с ладата ?!?!?!?!?!? като толкова знаиш айде искарай алфата си срещу мене нали уж даржиш по добре калибратаex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Ето почнаха циганските номера... Има клип и всеки който го гледа вижда какъв е крайният резултат... Като ти предложих после реванш да те размажа още повече пак си сра в гащите и почнаха оправданията!За каква лада ми говориш какви пет лева ве момче? Ми айде доведи "БУРЗАТА" аз идвам едно Ауди слагаме по някой лев и се дърпаме а? Или пак ще почнем с оправданията?! Пък по въпроса за 33ката на Крис, много ще ти е плачевен резултатът на 400м и в движение...освен ако не сложиж по-бърза кутия :DКолеги,смекчете тонът на общуване и се придържайте към правилата на форума.1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани.Следват официални предупреждения!Модераторски екип на fiat-bg.orgGtv
Коментар
-
хахах ще се пусним ама не знам кой се скатава и не излиза по завой пък за ладата срам та е да застани до тебе на старта ли ? ЩОТО попринцип няма нищо срамнно лада да падни от калибра 150 коня по срамно е да падниш ти от ладаex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Коментар
-
и за оправданията не знам кой се оплаква от че не можи да тръгни или не смених на времи и тн като не можиш да тръгваш или да сменяш си е твой проблем не мойex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Коментар
-
!
toshkohpe написа:Ето почнаха циганските номера... Има клип и всеки който го гледа вижда какъв е крайният резултат... Като ти предложих после реванш да те размажа още повече пак си сра в гащите и почнаха оправданията!За каква лада ми говориш какви пет лева ве момче? Ми айде доведи "БУРЗАТА" аз идвам едно Ауди слагаме по някой лев и се дърпаме а? Или пак ще почнем с оправданията?! Пък по въпроса за 33ката на Крис, много ще ти е плачевен резултатът на 400м и в движение...освен ако не сложиж по-бърза кутия :DEX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
Коментар
-
!
-Kris- написа:Какви цИнизми, какви чудеса ... вместо да интриганстваш пред модераторите, ела да вземем един пакет семки на партия п.п. - и ви умолявам, да вземете един правописен речник в ръка докато пишете из форумиEX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
Коментар
-
http://www.youtube.com/watch?v=9kvpeLIZcjghttp://www.youtube.com/watch?v=kZq7tMgttxUБез коментар към Гого, че върза две-три коли да го чакат!33S16
Коментар
-
можи да не съм дошъл , ама не се оправдавам джантите ми са 17-ски гумите ми са 215ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар