Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Малко проби с астра ... 2ри дубъл

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Коолега то и колите да говорят .... някой просто не си признават че падат
    ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
    Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
    Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Както от твоето браво а Grisha_bravo.... Какво да кажа има и хора които мразят да губят и по-лошото когато стане не си признават....
      FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!

Коментар

фг

какъв е смисала на цялата работа Не да ли си бил или паднал а това че се срещаш с др запалени като теб хора с различни коли и обменяте опит и знания праиш си преценка за колите коя в какво и за какво е по добра ... кво значение има дали ше биеш или ще паднеш да слагахте пари добре ама то ... смешно направо ... ВСЕКИ си ХАреСВА КОЛАТА това е ясно >....
        Ex Bravo HGT 20.20v 150hp+

Коментар

Grisha_bravo написа:
          Коолега то и колите да говорят .... някой просто не си признават че падат
          Алфата ти пада много от Калибрата, две мнения няма. Дори аз не паднах толкова от тоз пуст опел
          33S16

Коментар

ХАХАХАХАХАА добре говори си !!!!!! нищо че опела падна ама както и да е ....... твойта кола пък от кога е в движение че са е пускала някаде !?!?!? БУРЗАТА КАЛИБРА що не излези с ладата ?!?!?!?!?!? като толкова знаиш айде искарай алфата си срещу мене нали уж даржиш по добре калибрата
            ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +

Коментар

Ето почнаха циганските номера... Има клип и всеки който го гледа вижда какъв е крайният резултат... Като ти предложих после реванш да те размажа още повече пак си сра в гащите и почнаха оправданията!За каква лада ми говориш какви пет лева ве момче? Ми айде доведи "БУРЗАТА" аз идвам едно Ауди слагаме по някой лев и се дърпаме а? Или пак ще почнем с оправданията?! Пък по въпроса за 33ката на Крис, много ще ти е плачевен резултатът на 400м и в движение...освен ако не сложиж по-бърза кутия :DКолеги,смекчете тонът на общуване и се придържайте към правилата на форума.1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани.Следват официални предупреждения!Модераторски екип на fiat-bg.org
              Gtv

Коментар

хахах ще се пусним ама не знам кой се скатава и не излиза по завой пък за ладата срам та е да застани до тебе на старта ли ? ЩОТО попринцип няма нищо срамнно лада да падни от калибра 150 коня по срамно е да падниш ти от лада

Коментар

и за оправданията не знам кой се оплаква от че не можи да тръгни или не смених на времи и тн като не можиш да тръгваш или да сменяш си е твой проблем не мой

Коментар

довечера в 9 двамата с тошко ще сме на лук-а
                    33S16

Коментар

!

toshkohpe написа:
                      Ето почнаха циганските номера... Има клип и всеки който го гледа вижда какъв е крайният резултат... Като ти предложих после реванш да те размажа още повече пак си сра в гащите и почнаха оправданията!За каква лада ми говориш какви пет лева ве момче? Ми айде доведи "БУРЗАТА" аз идвам едно Ауди слагаме по някой лев и се дърпаме а? Или пак ще почнем с оправданията?! Пък по въпроса за 33ката на Крис, много ще ти е плачевен резултатът на 400м и в движение...освен ако не сложиж по-бърза кутия :D
                      Слушай сега момко... Клипа се вижда че те взема.. Не е нужно да използваш ценични думи (ако знаеш какво значи) за да изразиш мнение... Научи се да говориш културно както повечето колеги. То стана ясно че си младеж ама поне не пиши като 12-годишен. П.С. КЪМ МОДЕРАТОРИТЕ: Как така на този господин му падна предупреждението и след използвани ценизми няма предупреждение. Освен това едно от правилата на форума гласи обида на потребител. Не е ли време да спрат ценизмите и неграмотните исказвания ????Достатъчно е да натиснеш бутона за докладване,няма нужда от излишни писаници.Препоръчително е да се запознаете с правилата с които сте се съгласили да спазвате при регистрация във форума1.3. Потребителите не би трябвало да се държат като "модератори в сянка". Ако някой потребител забележи нещо нередно би могъл да се свърже с някой от Модераторите. Потребители, които се правят на модератори ще бъдат предупреждавани. Това се налага от факта, че другите потребители се дразнят от въпросните "модератори в сянка".Модераторски екип на fiat-bg.org
                      EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
                      Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
                      ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
                      Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!

Коментар

Какви цИнизми, какви чудеса ... вместо да интриганстваш пред модераторите, ела да вземем един пакет семки на партия п.п. - и ви умолявам, да вземете един правописен речник в ръка докато пишете из форуми
                        33S16

Коментар

!

-Kris- написа:
                          Какви цИнизми, какви чудеса ... вместо да интриганстваш пред модераторите, ела да вземем един пакет семки на партия п.п. - и ви умолявам, да вземете един правописен речник в ръка докато пишете из форуми
                          За умоляването съм съгласен!!! Наистина неграмотното писане е уникално смешно.Интрига знаеш ли какво значи? Да кажеш на някой да не използва думи които обиждат НЕ значи интрига. Защото ако на мястото на Гришаат беше някой друг след като му напишат че се На.ира щеше да намери писателя и да му....................Ама това е григор нали? Айде по-спокойно с изказванията щото е признак на простащина. Към модераторите: Какво значи модератори в сянка? Значи казвате докладвай а като пишеш за нередности, казвате един вид не се бъркай.... Нещо немога да разбера!!! Аз немога да се държа като модерратор защото нямам нужните права. Грешно ли да да направя забележка на някой? Извинявам се няма да се бъркам повече....
                          EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
                          Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
                          ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
                          Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=9kvpeLIZcjghttp://www.youtube.com/watch?v=kZq7tMgttxUБез коментар към Гого, че върза две-три коли да го чакат!
                            33S16

Коментар

можи да не съм дошъл , ама не се оправдавам джантите ми са 17-ски гумите ми са 215

Коментар

никой не се оправдава, и 19ки да сложи, пак ще падаш*Пише се може, с буквата Е накрая.
                                33S16

Коментар

Working...
                                X