ако все още карам фиата и ас ще доида да видя тази алфичка ... пак и с Тошко с калибрата искам реванш... не че ще бия ама поне да видим има ли разлика от преди ... :P
Колега ти с какъв фиат си?
със ХГТ сам едно тъмно синйо с генерация може да си ме засичал някаде из града :P
Абе да ти кажа засичал съм само едно ХГТ във варна тъмносиньо със запомнящ се номер (ЛЕСЕН) Може и да си бил ти. Даже се закачахме по светофарите с това браво Айде скоро да се запознаем на лукойла то се стопли вече
EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
FIAT_ALFA_FEN-a брато какво стана? времето по изсъхна а се услушваш нещо.... гледам обява си и пуснал... не. че някой ще я вземе ама дай да ги изкараме преди да я продадеш... гледам в обявата чипове мипове, "136+++" а уж беше сток и незнаеше какво и има... Дай да ги изкараме малко да ме биеш за да и дигнем цената малко на тази алфа..... чувал съм че си точен пич, не ставай като повечето в последния момент да се скатават!
FIAT_ALFA_FEN-a брато какво стана? времето по изсъхна а се услушваш нещо.... гледам обява си и пуснал... не. че някой ще я вземе ама дай да ги изкараме преди да я продадеш... гледам в обявата чипове мипове, "136+++" а уж беше сток и незнаеше какво и има... Дай да ги изкараме малко да ме биеш за да и дигнем цената малко на тази алфа..... чувал съм че си точен пич, не ставай като повечето в последния момент да се скатават!
И що си мислиш че никой няма да я вземе? Виж ся пич. Много пъти съм го казвал че не съм привържаник на драга. С алфата съм се пускал единствено с никито. Иначе другите дръпки са на доускорение. Колко пъти да ти казвам че на старта я няма и знам че ще ми го вземеш? Ако искаш на доускорение съм навит но иначе от място е ясен изхода. Пък ако си навит в някой проход да се пробваме за там съм мнгоо жив. На мен ми доставя удоволствие каране в завой на правата всеки може. А й дизел много много няма шанс . Мен и тигра ме взема на старта!! Ще се видим споко. Ама искам да те видя когато си купиш читава кола и си я пазиш дали ще си навит на гонки с всеки който ти предложи...
Виж сега ти пич, аз читава кола си имам, незнам в какъв свят ти живееш, че като караш с 2000лв по-скъпа кола от мойта си мислиш, че всички те гледаме като извънземен... Аз на колата ми не съм длъжен само да и слугувам все пак си правя кефа с нея... Написах ти по-горе, че няма никакъв проблем и на доускорение примерно тръгваме от 60 и до 200 караме... За проходи не ми говори, защото нямам намерение да се трепя... Като си голям състезател предложих идеята за картовете отиваме и караме и ще видим какво ще дадем като време, но това е друга тема... Тук е раздел за да се види коя кола върви повече! Тази вечер съм свободен, ако решиш пиши! Даже съм със 17ки!
Явно неможеш да разбереш!! Разликата не е 2000лв а е там че твоята кола е съвсем друг клас. Твоята е спортна моята е комфортна за работа не за гъзарене. . И ти си още на акъла ’’да видя колко върви’’. И въобще не ми говори кой в какъв свят живее щото ти си в грешен свят. И когато пораснеш и започнеш да градиш семейство и дом (звучи смешно но е така) ще разбереш за какво говоря. С тази кола си вадя хляба и затова си я пазя. Не искам да я чупя по разни безмислени гонки с разни пишман рейсърчета. Някой ден ще се видим и ще пробваме. Ама пак ти казвам 1000-човека във Варна карат опел и още толкоз голф. Ако се пускам със всяко лапе няма къде ще му излезе края! Айде да не спорим за глупости.
Виж сега пич, първо колата ти беше много хубава и не бе за чупене и казваше, че ще си е пазиш пък се оказа, че я продаваш, после стана така, че не вървяла на старт и ти предложих от летящ, сега се оказва, че заради личния ти живот отказваш незнам за кой пореден път един старт с един счупен опел пред целия фиат форум.... ************... значи не те е жал да си блъскаш колата цял ден по насраните ни пътища, ама те ебе един път от 60 да е настъпиш до 200... нали же-те-де моторите са много корави и много вървяла наказвала даже 150коня дизеловите астри.... Аз не те карам да се пускаш със всеки втори, просто сме се захапали отдавна двамата с тебе и ти вечно ми се оправдаваш с нещо! Иначе признавам ... доста си те бива с оправданията... повече няма да пиша по-този въпрос, аз лично се надявам наистина да излизеш пич, а не да се скатаваш и да си направим готиното като пробваме колите!
Виж сега пич, първо колата ти беше много хубава и не бе за чупене и казваше, че ще си е пазиш пък се оказа, че я продаваш, после стана така, че не вървяла на старт и ти предложих от летящ, сега се оказва, че заради личния ти живот отказваш незнам за кой пореден път един старт с един счупен опел пред целия фиат форум.... аз на това му викам вече насиране... значи не те е жал да си блъскаш колата цял ден по насраните ни пътища, ама те ебе един път от 60 да е настъпиш до 200... нали же-те-де моторите са много корави и много вървяла наказвала даже 150коня дизеловите астри.... Аз не те карам да се пускаш със всеки втори, просто сме се захапали отдавна двамата с тебе и ти вечно ми се оправдаваш с нещо! Иначе признавам ... доста си те бива с оправданията... повече няма да пиша по-този въпрос, аз лично се надявам наистина да излизеш пич, а не да се скатаваш и да си направим готиното като пробваме колите!
Шлушай сега недорасъл младежо. Насран може само да си ти. Ти си с акъл на 12 годишен за пореден път доказа. Колата ми е хубава НО МИ ТРЯБВАТ ПАРИ затова я продавам. Като почнеш да вадиш ти пари и да си купиш кола тогава пиши. Айде прибирай се че мама е сготвила вечеря да не изтървеш часа. И не ми говори глупости щото ми наду главата, Вземи да пораснеш малко и ще разбереш някой неща. Айде заминавай че ставаш смешен.
Бате за ко му се впрягаш, просто някой хора нямат личен живот !!!!!
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
пък бате ако толкова му се кара и е надъхан дай да го пусним с Емо демек ЛАДА
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Бате за ко му се впрягаш, просто някой хора нямат личен живот !!!!!
Не просто някой хора си нямат представа от живота!!! Но някой ден...... ще проумеят.
Аве лешник, като непознаваш хората недей дава мнение за тях... Защото нито знаеш как живея, нито знаеш как съм си купил колата... И не ми казвай какво да правя шефе! Видяха хората кой е смешния!п.с. и не намесвай роднини ОК?И двамата получихте по едно предупреждение.Айде спрете се вече, да не получите по още едно и за да не заключвам темата.Модераторски екип на fiat-bg.org
Аве лешник, като непознаваш хората недей дава мнение за тях... Защото нито знаеш как живея, нито знаеш как съм си купил колата... И не ми казвай какво да правя шефе! Видяха хората кой е смешния!п.с. и не намесвай роднини ОК?
ПЪрво се научи да пишеш... И после пиши. То си личи какъв си. Ама спокойно всички сме изкарали пубертетеа. И ти ще излезеш от него... някой ден.И двамата получихте по едно предупреждение.Айде спрете се вече, да не получите по още едно и за да не заключвам темата.Модераторски екип на fiat-bg.org
Що не се поуспокоите и двамата ... спорите за глупости .. ако ще има гонка да има ако не стига сте се карали ... пък ако случаино има кажете кога че и ас да доида да ме поутупате ... ии стига с тея нерви никаква полза от това ... Оставете колите да говорят :D :P
Коментар