Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Малко проби с астра ... 2ри дубъл

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мен ме е страх да карам колата си по завоите бързо... това е главната причина ... ако има някой притенции за карта ще ги разменим на мен ми е все едно
    Gtv

Коментар

!

Не бе не ме разбра правилно както и да е.... Ето това е същността, на правата не е важно какъв е шофьора а е до колата. Твоята е по-добра за драг. Затова гришата предложи завой. Например аз карам главно по завой!! Направо не ми е никак интересно защото карам дизел и освен това мамини синчета с разни скъпарски коли по 400коня няма кой да ги бие на драг... И за мене варианта за завой е по-добър НО затова са направени аматьорските ралита за тези които им се кара.... Между другото с калибра съм влизал в отбивката за аксаково (на слизане от магистралата) със 150 и да ти кажа много добре стои
      EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
      Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
      ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
      Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!

Коментар

Да разбрахти мисълта, но завоите са повече шофьорски умение в които аз не съм сигурен, че ги имам за да рискувам с личния ми автомобил да правя състезание... просто мисля по-разумно, затова предложих картинга... динамиката на колата се усеща най-много на драг според мен.... Калибрата не е въобще драгаджийка ами е от типа гранд туризмо (магистрална кола) много добре стои в завои с висока скорост за сравнение с астрата - астра с кони окачване е толкова стабилна колкото една калибра със сток окачване... предната ми калибра беше с окачване от ... до... Кони регулеруемо иии бях възхитен колко стабилна може да е тази кола... Може би една от причините да ме е страх да карам тази в завои е точно това, че от предната ми знам колко стабилна беше и в тази не се чуствам толкова сигурен
        Gtv

Коментар

Абе момчета не спорете за глупости,защото заради такива тъпи спорове породили недомислени изцепки после цял живот се съжалява и се носи кръста......Кой му вървяла колата,кой можел да кара,кой не,голямата работа ква ще е приказката в хорските усти!Вие двамата сами за себе си нали си знаете и колко карате и колко ви вървят колите,знаете си възможностите,това е най-важното.Единия го е страх на право,другия на завои...и за двете трябват колани,каски и ролбари,щото иначе става лошо.Не се правя на някой "татко" опитващ се да налива акъл,ама просто виждам че спора отива към безмислени опасни изцепки,така че внимавайте,и изчакайте първо да ви мине гнева и адреналина от спора и тогава мислете Поздрави!П.П. Говоря предимно за Гришата и Тошко с калибрата(мисля че така се казваше,ако не бъркам).

Коментар

евала за последното мнение

Коментар

toshkohpe написа:
              Grisha_bravo написа:
              добре какво е значението след това дори да ми сложиш 10 коли разтояние мен нагоре не ме бърка дали съм пред теб или не или със колко сиг 10 пъти съм го казвал Алфата на голяма скорос я няма просто тогава не варви много . Добре после ми слагаш 2 коли и се отказвам нали така е , просто колата ти е по добра и това е на мен не ми пречи да си призная като падам или като видя че след 140 /150 ма правят палав . Блъснах се 1 път с много голяма скорос и не смятам пак да пробвам максимална скорос . Алфата толкова си варви до 3-та и това е , що не се пробваме на завой тогава поне няма да го има ми не можах да тръгна , и аз не съм тръгвал като хората ама като падна си го казвам . Дай на завой да се пробваме на някоя отсечка щото на правата си личи кой двигател е по добрия а на завой е до каране колко караш и колко ти стиска !
              Хахахаха.... Кви завои ве луд ли си? На права с максимална повече те е страх от колкото да влизаш с 120-130 в завои така ли? Като искаш да караме отиваме на картинг пистата и караме с картовете и ще се види кой е по-добър щом зависи от шофьора... казваш кога и отиваме!Тие... все ми е тая човече дали има евро 1, 2 и т.н. мойта е 150 и гтв-то е 150 Отностно кромата ходих като е имах при келеша той ми обади луда цифра и ми каза че тоз комп е батак и не му се занимавало търсих инфо и по форумите и в нета но не успях да намеря лек за тоя насран компютър освен мега скурит.... но кромата е друга тема
              добре виж можиби не можи да ме разбереш , какво ми е на магистралата да се цепя със голяма скорос можиби и друг не би ме разбрал , не мога да кажа че ми е минало това което ми се случи преди 6 месеца . В смисал искахте да се пусна със астрата и калибрата пуснах се , пак бих се пуснал но не и за над 400 м за това предложих ако искаш да ги пробваме по завой явно не си сигурен там разбирам те няма да тръгна да те моля просто предложих и ти си каза това е , както казвам че аз не искам да се дърпам на права повече от 400 м и да се силя за скорос и да се опитам да достигна нещо примерно че и до 200 колата ми е по бърза от някой друг . Преди време можеби си мислех че и до максимална скорост има смисал , сега вечи не мисля така , не ми пречи пак да се пусна на дълга права с някой , обаче не си заслужава заради едното самочуствие и едното доказване ( поне според мен) . Вече съм разбрал че сичко можи да се случи както на мен ми се пръсна гумата не е гаранция че не можи да ми се случи и със 60 или със по голяма скорос . Това се пак е кола не можи да си сигурен във няква машина която е над 10 години , вярно , за това има прегледи ама на всички им е ясно че и със 40 лв и само талона колата се пише за изрядна !!!!!!!
              ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
              Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
              Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Ето и нагледен пример на колегите които не знаят за катастрофата . http://picasaweb.google.bg/sechko0/S...n2o-OsxNTpvwE# заслужавало ли си е да докажа на едно Бмв и на едно Ауди че Фиата варвеше почече дори и за максимална скорос !?!??!?!?!?!?
                ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Grisha_bravo написа:
                  Ето и нагледен пример на колегите които не знаят за катастрофата . http://picasaweb.google.bg/sechko0/S...n2o-OsxNTpvwE# заслужавало ли си е да докажа на едно Бмв и на едно Ауди че Фиата варвеше почече дори и за максимална скорос !?!??!?!?!?!?
                  Хубаво фиатче беше добре , че ти оцеля . И до колкото си спомням беше казал , че повече гонки няма да правиш но гледам , че пак си започнал . На всичкото отгоре не се и обаждаш когато ходиш на лукойла . Хммм ще се сърдя вече Григоре .
                  http://vbox7.com/play:1631a342
                  http://www.vbox7.com/play:316f1b62
                  http://www.vbox7.com/play:fccc2d41
                  http://vbox7.com/play:a122a77b

Коментар

за картинга нищо не написа
                    Gtv

Коментар

НАЙ-СЕТНЕЕЕЕЕЕ нещо по темата излезе най - накрая едно сериозно момче, че и общи познати се оказахме ) еваларка на ascari Astra gsi 1.8 16v 125hp Vs Bravo HGT 2.0 20v 147hp. Оспорвано беше. на 400м съм 1 кола отпред. пак ше замерим. Евалата пак
                      Poor is the man whose pleasures depend on permission of another...

Коментар

афсхдф

тази астричка мн хубаво варвеше ... направих по добър старт на 1 и 2 стоях отпред след което като сложихме 3та астричката отлетя ... взе ми 1 кола след което на 4 си подаржаше растоянието без развитие.. 5 не сме слагали .... за пореден път се обеждавам че астичките са едни от наи добрите за 400метра ... 22 коня по малко и пак ми сложи... Ники ако се засечем скоро .. пак ще се пробваме и клипче ще напраим ...
                        Ex Bravo HGT 20.20v 150hp+

Коментар

разбира се

Коментар

!

Ники не разбра ли че никой вече не се връзва. Всеки си мисли че колата на другия е по-направена. Хората покрай тея чипове, валове и прочие са се луднали. Аз едвам навих един авер с Астра да се пуснем с неговата печка която шамарила ГСИ-ки на поразия. След около 10дена тоемоз се пуснахме. Пък и твояда да си кажем честно не е много стокова.... Върви много добре и скоро може още един старт да направим

Коментар

е аз вече се пуснах с каквото исках роскаИначе с теб, няма проблем да се пуснем, таман ше се пуснат две не много стоковици :P :P

Коментар

!

nik_ms написа:
                                е аз вече се пуснах с каквото исках роскаИначе с теб, няма проблем да се пуснем, таман ше се пуснат две не много стоковици :P :P
                                А тя моята нещо замря не е както преди!! НО вчера пак добре се представи пред астра мисля че беше 1.9цдти или 1.7 абе дизел с 150кс мощност койтоМНОГО ВЪРВИ! Просто на летящия го взех. От място един път аз го вземам после един път той ... Абе весело беше!!

Коментар

Working...
                                X