Мен ме е страх да карам колата си по завоите бързо... това е главната причина ... ако има някой притенции за карта ще ги разменим на мен ми е все едно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко проби с астра ... 2ри дубъл
Collapse
X
-
!
Не бе не ме разбра правилно както и да е.... Ето това е същността, на правата не е важно какъв е шофьора а е до колата. Твоята е по-добра за драг. Затова гришата предложи завой. Например аз карам главно по завой!! Направо не ми е никак интересно защото карам дизел и освен това мамини синчета с разни скъпарски коли по 400коня няма кой да ги бие на драг... И за мене варианта за завой е по-добър НО затова са направени аматьорските ралита за тези които им се кара.... Между другото с калибра съм влизал в отбивката за аксаково (на слизане от магистралата) със 150 и да ти кажа много добре стоиEX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
Коментар
-
Да разбрахти мисълта, но завоите са повече шофьорски умение в които аз не съм сигурен, че ги имам за да рискувам с личния ми автомобил да правя състезание... просто мисля по-разумно, затова предложих картинга... динамиката на колата се усеща най-много на драг според мен.... Калибрата не е въобще драгаджийка ами е от типа гранд туризмо (магистрална кола) много добре стои в завои с висока скорост за сравнение с астрата - астра с кони окачване е толкова стабилна колкото една калибра със сток окачване... предната ми калибра беше с окачване от ... до... Кони регулеруемо иии бях възхитен колко стабилна може да е тази кола... Може би една от причините да ме е страх да карам тази в завои е точно това, че от предната ми знам колко стабилна беше и в тази не се чуствам толкова сигуренGtv
Коментар
-
Абе момчета не спорете за глупости,защото заради такива тъпи спорове породили недомислени изцепки после цял живот се съжалява и се носи кръста......Кой му вървяла колата,кой можел да кара,кой не,голямата работа ква ще е приказката в хорските усти!Вие двамата сами за себе си нали си знаете и колко карате и колко ви вървят колите,знаете си възможностите,това е най-важното.Единия го е страх на право,другия на завои...и за двете трябват колани,каски и ролбари,щото иначе става лошо.Не се правя на някой "татко" опитващ се да налива акъл,ама просто виждам че спора отива към безмислени опасни изцепки,така че внимавайте,и изчакайте първо да ви мине гнева и адреналина от спора и тогава мислете Поздрави!П.П. Говоря предимно за Гришата и Тошко с калибрата(мисля че така се казваше,ако не бъркам).
Коментар
-
toshkohpe написа:Grisha_bravo написа:добре какво е значението след това дори да ми сложиш 10 коли разтояние мен нагоре не ме бърка дали съм пред теб или не или със колко сиг 10 пъти съм го казвал Алфата на голяма скорос я няма просто тогава не варви много . Добре после ми слагаш 2 коли и се отказвам нали така е , просто колата ти е по добра и това е на мен не ми пречи да си призная като падам или като видя че след 140 /150 ма правят палав . Блъснах се 1 път с много голяма скорос и не смятам пак да пробвам максимална скорос . Алфата толкова си варви до 3-та и това е , що не се пробваме на завой тогава поне няма да го има ми не можах да тръгна , и аз не съм тръгвал като хората ама като падна си го казвам . Дай на завой да се пробваме на някоя отсечка щото на правата си личи кой двигател е по добрия а на завой е до каране колко караш и колко ти стиска !ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Ето и нагледен пример на колегите които не знаят за катастрофата . http://picasaweb.google.bg/sechko0/S...n2o-OsxNTpvwE# заслужавало ли си е да докажа на едно Бмв и на едно Ауди че Фиата варвеше почече дори и за максимална скорос !?!??!?!?!?!?ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Grisha_bravo написа:Ето и нагледен пример на колегите които не знаят за катастрофата . http://picasaweb.google.bg/sechko0/S...n2o-OsxNTpvwE# заслужавало ли си е да докажа на едно Бмв и на едно Ауди че Фиата варвеше почече дори и за максимална скорос !?!??!?!?!?!?
Коментар
-
НАЙ-СЕТНЕЕЕЕЕЕ нещо по темата излезе най - накрая едно сериозно момче, че и общи познати се оказахме ) еваларка на ascari Astra gsi 1.8 16v 125hp Vs Bravo HGT 2.0 20v 147hp. Оспорвано беше. на 400м съм 1 кола отпред. пак ше замерим. Евалата пакPoor is the man whose pleasures depend on permission of another...
Коментар
-
афсхдф
тази астричка мн хубаво варвеше ... направих по добър старт на 1 и 2 стоях отпред след което като сложихме 3та астричката отлетя ... взе ми 1 кола след което на 4 си подаржаше растоянието без развитие.. 5 не сме слагали .... за пореден път се обеждавам че астичките са едни от наи добрите за 400метра ... 22 коня по малко и пак ми сложи... Ники ако се засечем скоро .. пак ще се пробваме и клипче ще напраим ...Ex Bravo HGT 20.20v 150hp+
Коментар
-
!
Ники не разбра ли че никой вече не се връзва. Всеки си мисли че колата на другия е по-направена. Хората покрай тея чипове, валове и прочие са се луднали. Аз едвам навих един авер с Астра да се пуснем с неговата печка която шамарила ГСИ-ки на поразия. След около 10дена тоемоз се пуснахме. Пък и твояда да си кажем честно не е много стокова.... Върви много добре и скоро може още един старт да направимEX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Коментар
-
!
nik_ms написа:е аз вече се пуснах с каквото исках роскаИначе с теб, няма проблем да се пуснем, таман ше се пуснат две не много стоковици :P :PEX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар