chaveto написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко проби с астра ... 2ри дубъл
Collapse
X
-
!
Кви 4по4 кви 5 лева? Нали на лукойла се мери 400м??? Сега е ред да се пробвате по завой!!! Тма може и аз да се включаEX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
Коментар
-
!
Ами няма го написано ама като се разберете за 400м значи за 400.. После може да го взимаш но на финала на 400-тте е пред теб. Другото вече е голяма дистанция за която доколкото разбрах не сте се уговаряли.... Истината е че на 400-м калибрата пада.. Няма нищо срамно не разбирам кво се спичате с никито И мене много коли ме бият на 400м и аз след това ги минавам като спрели ама.... Важното е да има екшънEX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Коментар
-
!
nik_ms написа:брат изобщо не съм спечен, алфата си върви добре, с по голям и мощен мотор е от астрата , въпреки това бих искал ако гришата иска да повторим , да се опитам с да скъся малко разликата с по добър стартEX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Коментар
-
Re: !
Fiat_Alfa_Fen написа:Ами няма го написано ама като се разберете за 400м значи за 400.. После може да го взимаш но на финала на 400-тте е пред теб. Другото вече е голяма дистанция за която доколкото разбрах не сте се уговаряли.... Истината е че на 400-м калибрата пада.. Няма нищо срамно не разбирам кво се спичате с никито И мене много коли ме бият на 400м и аз след това ги минавам като спрели ама.... Важното е да има екшънGtv
Коментар
-
Е ти да не си с X20XEV че да си по-тежък от Алфата? Още повече че ако си с ХЕ си Евро 0 или 1 мотор, а на 3 -та е нормално да го вземеш най-малкото заради по-добрия си Сх Сравни Калибра 94-та с Х20ХЕV с някои ТС ГТВ 150 к.с. и тогава да видим каква ще е разликата П.С. Електрониката на Кромата се лекува, но на теб май не ти се занимваше
Коментар
-
добре какво е значението след това дори да ми сложиш 10 коли разтояние мен нагоре не ме бърка дали съм пред теб или не или със колко сиг 10 пъти съм го казвал Алфата на голяма скорос я няма просто тогава не варви много . Добре после ми слагаш 2 коли и се отказвам нали така е , просто колата ти е по добра и това е на мен не ми пречи да си призная като падам или като видя че след 140 /150 ма правят палав . Блъснах се 1 път с много голяма скорос и не смятам пак да пробвам максимална скорос . Алфата толкова си варви до 3-та и това е , що не се пробваме на завой тогава поне няма да го има ми не можах да тръгна , и аз не съм тръгвал като хората ама като падна си го казвам . Дай на завой да се пробваме на някоя отсечка щото на правата си личи кой двигател е по добрия а на завой е до каране колко караш и колко ти стиска !ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Grisha_bravo написа:добре какво е значението след това дори да ми сложиш 10 коли разтояние мен нагоре не ме бърка дали съм пред теб или не или със колко сиг 10 пъти съм го казвал Алфата на голяма скорос я няма просто тогава не варви много . Добре после ми слагаш 2 коли и се отказвам нали така е , просто колата ти е по добра и това е на мен не ми пречи да си призная като падам или като видя че след 140 /150 ма правят палав . Блъснах се 1 път с много голяма скорос и не смятам пак да пробвам максимална скорос . Алфата толкова си варви до 3-та и това е , що не се пробваме на завой тогава поне няма да го има ми не можах да тръгна , и аз не съм тръгвал като хората ама като падна си го казвам . Дай на завой да се пробваме на някоя отсечка щото на правата си личи кой двигател е по добрия а на завой е до каране колко караш и колко ти стиска !Gtv
Коментар
-
!
Аде ве вие след малко ще се изпокарате... Гришата има право да го е страх всички знаем!!! Кой е казал че в завойте трябва да е влиза с 120-130км ? Важното е шофера.. а за картинг пистата е идея ама картовете там... Единия върви другия не пак няма да е равностойно. А и нали целта е опел срещуи алфа или фиат? Както и да е не трябва да се правят глупости. Внимавайте щото грешките стават веднъж..... И пазете мотористите мамка муEX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар