Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Малко проби с астра ... 2ри дубъл

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

бмв форевар м5

Коментар

Колега, тази вечер ще съм на Лука. Ако искаш мини да премерим Немско вс Италиянско
      Poor is the man whose pleasures depend on permission of another...

Коментар

сфс

колега и ас бях там ... даже последните няколко дни постоянно сам там но на моита количка нещо и стана и взе да глъхне... да се надяваме че не е нещо сериозно ... иначе то неска беше голяма седянка нищо интересно нямаше ... и колеги опелджии кажете кога ще има някои 150 gsi за гонка с бмв 320 че един авер си взе такова и ся пука всичко наред с него (бнв- то мн грозно но варви адски мн.. повече от другите 320 и искаме да го сверим с някои астричка)
        Ex Bravo HGT 20.20v 150hp+

Коментар

да кажете когато ще е тази гонка , и без това на Никито съм му казал че ще направим старт. пък можи и аз да пробвам бмв-то
          ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
          Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
          Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Re: сфс

ascari написа:
            колега и ас бях там ... даже последните няколко дни постоянно сам там но на моита количка нещо и стана и взе да глъхне... да се надяваме че не е нещо сериозно ... иначе то неска беше голяма седянка нищо интересно нямаше ... и колеги опелджии кажете кога ще има някои 150 gsi за гонка с бмв 320 че един авер си взе такова и ся пука всичко наред с него (бнв- то мн грозно но варви адски мн.. повече от другите 320 и искаме да го сверим с някои астричка)
            ем то и аз бях, даже те търсих докат не додоха полицайте, бравото беше спряно по средата между колите( тъмно с оригиналните джанти ) нали??? ама после кат додаха ушевите те видях как заминаваш ма беше късно да те догоня да се запознаем, после след кат бурканите заминаха имаше доста яки гонки. нИЩо другия път ще се засечем

Коментар

Re: цжьц

ascari написа:
              да бе ас сам надъхан с хгт сам малкото 147 коня ... козвате кога и да става шоу.... от гси 150 коня падам ... от малкото не знам и ми е интересно да науча
              Колеги аз карам PUNTO HGT 132 к.с. ( http://www.carfolio.com/specificatio...car/?car=75350 ) и реалните резултати от гонката ми с Astra 1.8 8v (125 коня)(води се Sport, a не GSI http://www.carfolio.com/specificatio.../car/?car=1936 ) бяха че паднах и то няколко пъти А заедно с мен падна и Сеат Ибиса Купра 2.0 16V 150 кончета ( тя се оказа най-бавната http://www.carfolio.com/specificatio.../car/?car=5027 ) Но какво да се прави когато опела по заводски характеристики е най-бърз !Разгледайте линковете които съм прикачил.
              Fiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
              Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
              Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!

Коментар

Re: цжьц

bjlagypa написа:
                ...Astra 1.8 8v (125 коня)(води се Sport, a не GSI ...
                такава астра (ако пише спорт на лайсната) е най-вероятно 115 коня по книга но има доказателства от дино тестове, че стоков мотора и е малко над 130 коня; мотора и е обаче 16 винтила; 1.8 8 винтила има опелски мотор но той е 90 коня и астрата на която се слага е изпълнение "ГТ"... не че инфото което давам има кой знае какво значение но все пак да знаеш защо си паднал; и по принцип това пунто не знам как е като вървеж но едно Пунто ГТ (с охльовчето) ако е в добро техническо състояние си е сериозен противник за джеси; такова пунто (не беше много стоково де...) е единствената кола в която на мен лично ми е ставало лошо при спиране а не при ускорение

Коментар

фдсф

ми колеги ас сяка вечер сам на лука стига времето да е хубаво ... навремето се дърпах със едно синйо пунто 1.4 турбо и го бих с такова като твоито не сам се пробвал и незнам ... моита колица в момента нещо ми варти някви номера (глъхне от време на време - не постоянно което е странното) та ас и моя авер с бмв-то сме там сяка вечер в която времето става не секи пат сам с моита кола обаче ... а бавареца варви адски мн ... би почти всички коли на гонките и наи смешното е че почти никои не вярва че е 320 ка чак маистор викаха да го гледа :P

Коментар

какъв цвят е бмв-то, с какви коли се пуска?
                    Gtv

Коментар

ргре

ми сиво мн грозно е на ваншем вид няма нито м пакет нито нищо даже генерация няма ....пуска се с :тойота авенсис 150 коня дизел с чип - бмв-то биесивия голф дизеловия с двата ауспуха - бмв-то биес хонда црх 125 коня - бмв-то бие с фиат браво 20.20в моито - бмв-то бие с др бмв 320 и 318 ис с чип - тва ги бие с хонда акорд дизел 2,2 с чип - бмв бие с 2 гси се дарпа едната има и чип и тях бие от червената фабия рс падна аа бмв 320ци е46 - е36 бие а голф 3 с електроника - бмв-то бие 100% ще изпусна някоя кола ... интересното е че бмв-то е 320ка наистина няма нито спортен филтар нито генерация нито нищо сменено поне видимо - маистор го гледа ... не пуши, работи адски тихо и спокоино и представа си нямаме какво може да му е правено че да варви толкова (ако вобще е правено в което се самняваме) :P

Коментар

е тоя баварец да не би да е 320-ка от изключително редкия вид (чувал съм че имало само 3 в България, едното го знам къде е в София) който е с 4-цилиндров атмосферен мотор 200 коня? Познава се по обратните скорости - в смисъл първа му е както на другите коли втора, втора му е както на другите трета и т.н.

Коментар

e30 320is? или е36 с мотор от такава, или мистично бързо е36 320 6естак?!?! кое от сичките е а :П

Коментар

Re: ргре

ascari написа:
                            ми сиво мн грозно е на ваншем вид няма нито м пакет нито нищо даже генерация няма ....пуска се с :тойота авенсис 150 коня дизел с чип - бмв-то биесивия голф дизеловия с двата ауспуха - бмв-то биес хонда црх 125 коня - бмв-то бие с фиат браво 20.20в моито - бмв-то бие с др бмв 320 и 318 ис с чип - тва ги бие с хонда акорд дизел 2,2 с чип - бмв бие с 2 гси се дарпа едната има и чип и тях бие от червената фабия рс падна аа бмв 320ци е46 - е36 бие а голф 3 с електроника - бмв-то бие 100% ще изпусна някоя кола ... интересното е че бмв-то е 320ка наистина няма нито спортен филтар нито генерация нито нищо сменено поне видимо - маистор го гледа ... не пуши, работи адски тихо и спокоино и представа си нямаме какво може да му е правено че да варви толкова (ако вобще е правено в което се самняваме) :P
                            ако е същото което ме сабори (червена алфа с бял капак )тази вечер варви много ... евала !
                            ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                            Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                            Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Имам съмнения че тоя пич кара 320 is. А доколкото съм запознат т’ва БМВ няма биене... много вървят... Браво 2.0 20в няма шанс.... виждал съм само Фиат Купе Турбо да бие такова...
                              FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!

Коментар

Zik написа:
                                Имам съмнения че тоя пич кара 320 is. А доколкото съм запознат т’ва БМВ няма биене... много вървят... Браво 2.0 20в няма шанс.... виждал съм само Фиат Купе Турбо да бие такова...
                                Тук се изказа неподготвен
                                Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Working...
                                X