Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко проби с астра ... 2ри дубъл
Collapse
X
-
сфс
колега и ас бях там ... даже последните няколко дни постоянно сам там но на моита количка нещо и стана и взе да глъхне... да се надяваме че не е нещо сериозно ... иначе то неска беше голяма седянка нищо интересно нямаше ... и колеги опелджии кажете кога ще има някои 150 gsi за гонка с бмв 320 че един авер си взе такова и ся пука всичко наред с него (бнв- то мн грозно но варви адски мн.. повече от другите 320 и искаме да го сверим с някои астричка)Ex Bravo HGT 20.20v 150hp+
Коментар
-
да кажете когато ще е тази гонка , и без това на Никито съм му казал че ще направим старт. пък можи и аз да пробвам бмв-тоex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Re: сфс
ascari написа:колега и ас бях там ... даже последните няколко дни постоянно сам там но на моита количка нещо и стана и взе да глъхне... да се надяваме че не е нещо сериозно ... иначе то неска беше голяма седянка нищо интересно нямаше ... и колеги опелджии кажете кога ще има някои 150 gsi за гонка с бмв 320 че един авер си взе такова и ся пука всичко наред с него (бнв- то мн грозно но варви адски мн.. повече от другите 320 и искаме да го сверим с някои астричка)Poor is the man whose pleasures depend on permission of another...
Коментар
-
Re: цжьц
ascari написа:да бе ас сам надъхан с хгт сам малкото 147 коня ... козвате кога и да става шоу.... от гси 150 коня падам ... от малкото не знам и ми е интересно да научаFiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!
Коментар
-
Re: цжьц
bjlagypa написа:...Astra 1.8 8v (125 коня)(води се Sport, a не GSI ...
Коментар
-
фдсф
ми колеги ас сяка вечер сам на лука стига времето да е хубаво ... навремето се дърпах със едно синйо пунто 1.4 турбо и го бих с такова като твоито не сам се пробвал и незнам ... моита колица в момента нещо ми варти някви номера (глъхне от време на време - не постоянно което е странното) та ас и моя авер с бмв-то сме там сяка вечер в която времето става не секи пат сам с моита кола обаче ... а бавареца варви адски мн ... би почти всички коли на гонките и наи смешното е че почти никои не вярва че е 320 ка чак маистор викаха да го гледа :PEx Bravo HGT 20.20v 150hp+
Коментар
-
ргре
ми сиво мн грозно е на ваншем вид няма нито м пакет нито нищо даже генерация няма ....пуска се с :тойота авенсис 150 коня дизел с чип - бмв-то биесивия голф дизеловия с двата ауспуха - бмв-то биес хонда црх 125 коня - бмв-то бие с фиат браво 20.20в моито - бмв-то бие с др бмв 320 и 318 ис с чип - тва ги бие с хонда акорд дизел 2,2 с чип - бмв бие с 2 гси се дарпа едната има и чип и тях бие от червената фабия рс падна аа бмв 320ци е46 - е36 бие а голф 3 с електроника - бмв-то бие 100% ще изпусна някоя кола ... интересното е че бмв-то е 320ка наистина няма нито спортен филтар нито генерация нито нищо сменено поне видимо - маистор го гледа ... не пуши, работи адски тихо и спокоино и представа си нямаме какво може да му е правено че да варви толкова (ако вобще е правено в което се самняваме) :PEx Bravo HGT 20.20v 150hp+
Коментар
-
е тоя баварец да не би да е 320-ка от изключително редкия вид (чувал съм че имало само 3 в България, едното го знам къде е в София) който е с 4-цилиндров атмосферен мотор 200 коня? Познава се по обратните скорости - в смисъл първа му е както на другите коли втора, втора му е както на другите трета и т.н.
Коментар
-
Re: ргре
ascari написа:ми сиво мн грозно е на ваншем вид няма нито м пакет нито нищо даже генерация няма ....пуска се с :тойота авенсис 150 коня дизел с чип - бмв-то биесивия голф дизеловия с двата ауспуха - бмв-то биес хонда црх 125 коня - бмв-то бие с фиат браво 20.20в моито - бмв-то бие с др бмв 320 и 318 ис с чип - тва ги бие с хонда акорд дизел 2,2 с чип - бмв бие с 2 гси се дарпа едната има и чип и тях бие от червената фабия рс падна аа бмв 320ци е46 - е36 бие а голф 3 с електроника - бмв-то бие 100% ще изпусна някоя кола ... интересното е че бмв-то е 320ка наистина няма нито спортен филтар нито генерация нито нищо сменено поне видимо - маистор го гледа ... не пуши, работи адски тихо и спокоино и представа си нямаме какво може да му е правено че да варви толкова (ако вобще е правено в което се самняваме) :Pex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Имам съмнения че тоя пич кара 320 is. А доколкото съм запознат т’ва БМВ няма биене... много вървят... Браво 2.0 20в няма шанс.... виждал съм само Фиат Купе Турбо да бие такова...FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар