Кое точно трябва да ми докаже, че е GSI лепенката за 5-10 лв от моргата ли...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко проби с астра ... 2ри дубъл
Collapse
X
-
badmadafaka написа:GSI специално за астра има с мотори 2.0 8v (C20NE) -> 115hp, 2.0 16v (C20XE) -> 150hp и това на колегата 1.8 16v (C18XE) -> 125hpно това са подробности без особено значение в случая :Poor is the man whose pleasures depend on permission of another...
Коментар
-
toshkohpe написа:Все едно да ти кажа, че няма седичи типо 1.8 :D ... голям разбирач си ... ти ако имаш път към Варна и ти пиши ))SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
Така ... ся се регистрирах вапреки че чета глупостите тука от мн време ... на колегите искам да кажа само че няма смисал да се робува на която и да е марка и е всепризнато че гси - бие почти всичко до 170 - 80 коня пък и едва ли са останали мн стокови гси -ки вече .... и все пак не целя да обидя никои и ас карам фиат ... ааа За Опелджите ако искате гонка с HGT след понеделник вав почти секи хубав ден сам на лукоил... ас знам резултата какъв е но за шоуто винаги сам навит на гонки ... бравото ще го познаете по гласа едно тамно синио с с ремус. Поздрави Smile По погрешка го пратих на лично на колегата с астрата сори :DEx Bravo HGT 20.20v 150hp+
Коментар
-
айде един клип от опел клуба за вас... че иначе ще ви умре раздела :D пресен пресен от тази вечер...http://videos.streetfire.net/video/C...353.htmCalibra 16v C20XE 150hp (Аз) vs Astra sport 2.0 16v Ecotec 136hpВидеото е снимано от Astra GSI C18XE 125hp (nik_ms)Gtv
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар