Тъй като заради ненужен спам в старата ми нестигнала до никъде тема, тя бе заключена пускам нова!Та иска ли някой колега от ВАРНА да се пробваме за спорта с астра гси 1,8 16в на 400м?Браво, купе или там каквото мислите че е конкурентно( не ви знам всичките модели и спецификаций). МОЛЯ НЕ МИ УСИРАЙТЕ ТЕМАТА ПАК!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко проби с астра ... 2ри дубъл
Collapse
X
-
Човека се държи много културно и любезно,защо постоянно трябва да му спамите темите,ако има навит да се пусне нека се пусне ако ли не недейте да го спамите,не се сещам колегата да е обидил или оспамил някой от нас,ае със здраве и дано някой се навие да се пусне със колегатаforza la FIAT
http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo
Коментар
-
-Kris- написа:ми така си е ... кът почнат с тия астра 20хе хев мев и ще кажеш сме им длъжни да им знаем кодовете .... аманFiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Коментар
-
според мен тоя раздел "да си премерим конете" стана супер дразнещ.поне така мисля аз , а и предполагам не само ...... нали???така че спрете да се правите на разбирачи или на незнам си какво ....(вие си знаете там...)какво толкова сложно има някой желаещ да се пусне.правиш клип и после пускаш другите като мен да го гледат.ей мн трудно баси !!! преди време имаше една тема на баир кой ще бие 1.6 16 в или ЖТД-то 105 к.с. та в тая тема какво ли не се говореше.още от там се дразня на такива постове.само празни приказки.на чатене се обръща.нищо лично към никого , ама вземете се позамислете малко , че отстрани е смешно !Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
И аз за това говоря, малко спорт, клипче за доказателства и готово. Другото е ала бала За колегите обичащи ръждата, ще кажа, че по мойта няма и си е с всичките екстри и 1150 кила, па смятайте ако навън са и праени веждите хаха мноо ще тежи тай че не е толко лека хайде, чакам навитациPoor is the man whose pleasures depend on permission of another...
Коментар
-
Равностойно Браво на този Опел няма.Опелът. ако е 1.8 16V е най-вероятно 125 к.с. (С18ХЕ), а ако е истинско GSI - те са само 2.0 16V (С20ХЕ) - тогава е 150 к.с.При Браво GT, което е 113 к.с. Опела бие, а при Bravo HGT (147/154 к.с) битката няма да е равностойна, ако Опела е наистина 1.8.Говорим за Опели преди версията H, при нея има 1.8 16V 140 к.с. - тогава му трябва едно HGT да го накаже Възможните равностойни конкуренти на Опел 1.8 16V са Купе 1.8 16V (132 к.с) и Пунто HGT със същия двигател.При Купето нещата са може би на кантар, а при Пунтото - залагам на Пунтото, ако и двете са сток.П.П. Колата ти е 1150 кила с тебе вътре. Иначе е със 100 килца по-лека, поне по данните в интернет и то с пълен до горе резервоар Аз бих се пробвал с Делтата, но нещата ще са на кантар, щото Делтата тежи доста повече. Но си ми далечко.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар