320is е правен специално за италия и се слага само на е30... може тази е36ца да е с такъв мотор ... 320is го водят като М модела за Италия...ако не е такова няма как да е сток за да бие тези всички автомобили които изброи...Гриша, дай да пробваме тази алфа как върви сравнение с калибричката ми
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко проби с астра ... 2ри дубъл
Collapse
X
-
дфгдф
ми за жалост вчера не бях във Варна и немовах да доида с него .. Бмв-то е 320 6 цилиндара м52 нещо си му мотора 2000куб ванос от последните разновидности на е36 ците незнам какви ис-ки кви работи ама тва бмв мн варви и маи не е правено... което учудва адски мн щото дори с бравото по принцип ги бия а тва бие сички нз не ми се мислиEx Bravo HGT 20.20v 150hp+
Коментар
-
Re: ргре
Grisha_bravo написа:ascari написа:ми сиво мн грозно е на ваншем вид няма нито м пакет нито нищо даже генерация няма ....пуска се с :тойота авенсис 150 коня дизел с чип - бмв-то биесивия голф дизеловия с двата ауспуха - бмв-то биес хонда црх 125 коня - бмв-то бие с фиат браво 20.20в моито - бмв-то бие с др бмв 320 и 318 ис с чип - тва ги бие с хонда акорд дизел 2,2 с чип - бмв бие с 2 гси се дарпа едната има и чип и тях бие от червената фабия рс падна аа бмв 320ци е46 - е36 бие а голф 3 с електроника - бмв-то бие 100% ще изпусна някоя кола ... интересното е че бмв-то е 320ка наистина няма нито спортен филтар нито генерация нито нищо сменено поне видимо - маистор го гледа ... не пуши, работи адски тихо и спокоино и представа си нямаме какво може да му е правено че да варви толкова (ако вобще е правено в което се самняваме) :P33S16
Коментар
-
badmadafaka написа:е тоя баварец да не би да е 320-ка от изключително редкия вид (чувал съм че имало само 3 в България, едното го знам къде е в София) който е с 4-цилиндров атмосферен мотор 200 коня? Познава се по обратните скорости - в смисъл първа му е както на другите коли втора, втора му е както на другите трета и т.н.
Коментар
-
lyubohar написа:Случайно попаднах на темата и мернах за въпросното БМВ. Близък мой приятел имаше такова преди години, E30 е, води се М, пише си го на волана и лоста на скоростите, версията наистина е специално за Италия и е 200 к.с. атмосферен. Скоростите са наобратно както казваш (разменени 1ва и 2ра), но си мисля, че е 6-цилиндрово. Може и да греша обаче. Въпросното беше черно и по спомени наистина беше ужасяващо мощно. Съмнявам се да е цяло, честно казано, това сигурно е друго...
Коментар
-
Re: гдгфсд
ascari написа:четете бе хора бмв-то е е36 320 ка сиво и мн грозно :Dbiker_81 написа:Май не сте запознати с BMW.E 30 Mpower от 90 та година е с четирицилиндров двигател атмосферен и е 205 коня.Оборотомера му е до 9000 оборота а червеното мисля почваше от 7500.За скоростите не съм обърнал внимание дали са обратни.
Коментар
-
!
Егати аз като реша да не ходя на гонки точно тогава се появява някой и прави шоу Явно това БМВ наистина е зверче щом е накъсало толкова коли..... Дано тези дни пак да отиде че да мога и аз да го видяEX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
Коментар
-
toshkohpe написа:320is е правен специално за италия и се слага само на е30... може тази е36ца да е с такъв мотор ... 320is го водят като М модела за Италия...ако не е такова няма как да е сток за да бие тези всички автомобили които изброи...Гриша, дай да пробваме тази алфа как върви сравнение с калибричката миex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Астрата излези със Алфата , нека Никито сам да кажи резултата какъв беши ПС. Астрата доста добре варвиex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
-Kris- написа:nik_ms написа:155 коня варвят повечко от 125 , нормално пак мое ги пуснем някой път, ако искашPoor is the man whose pleasures depend on permission of another...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар