Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Малко проби с астра ... 2ри дубъл

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кое точно трябва да ми докаже, че е GSI лепенката за 5-10 лв от моргата ли...
    '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
    '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
      Колега 1.8 не е GSI, само му викат малкото GSI ама не е като да му викаш GSI на харабия Ако имаш път към Бургас ми пиши да ги сборим Поздрави !
      Баш GSI16 си е. -Kris-, от какво ще яде бой, че не разбрах?
      3.0CRD

Коментар

GSI мисля, че е само C20XE от кадет 156 конски и по късната версия в астра ф 150 конски с катализатор, а за C18XE съм останал с впечатление, че не го водят GSI ама не споря както и да е, ако имаш път съм на линия
        '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

GSI специално за астра има с мотори 2.0 8v (C20NE) -> 115hp, 2.0 16v (C20XE) -> 150hp и това на колегата 1.8 16v (C18XE) -> 125hpно това са подробности без особено значение в случая :

Коментар

badmadafaka написа:
            GSI специално за астра има с мотори 2.0 8v (C20NE) -> 115hp, 2.0 16v (C20XE) -> 150hp и това на колегата 1.8 16v (C18XE) -> 125hpно това са подробности без особено значение в случая :
            а ве не ве и ти не разбираш, аз ходя по моргите и събирам части да я напрая ГСи мухахахахаххаахахSWAT - не се излагай, като не разбираш
            Poor is the man whose pleasures depend on permission of another...

Коментар

О да умрелия 8 клапанов коч го забравих Пак ще се радвам да ги наредим със типоната
              '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Все едно да ти кажа, че няма седичи типо 1.8 :D ... голям разбирач си ... ти ако имаш път към Варна и ти пиши ))
                Gtv

Коментар

toshkohpe написа:
                  Все едно да ти кажа, че няма седичи типо 1.8 :D ... голям разбирач си ... ти ако имаш път към Варна и ти пиши ))
                  Още един фен на "Опел". За малко да ви купим любимата марка Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Без лоши чувства, градски
                  SEAT Leon Cupra 300
                  Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Така ... ся се регистрирах вапреки че чета глупостите тука от мн време ... на колегите искам да кажа само че няма смисал да се робува на която и да е марка и е всепризнато че гси - бие почти всичко до 170 - 80 коня пък и едва ли са останали мн стокови гси -ки вече .... и все пак не целя да обидя никои и ас карам фиат ... ааа За Опелджите ако искате гонка с HGT след понеделник вав почти секи хубав ден сам на лукоил... ас знам резултата какъв е но за шоуто винаги сам навит на гонки ... бравото ще го познаете по гласа едно тамно синио с с ремус. Поздрави Smile По погрешка го пратих на лично на колегата с астрата сори :D
                    Ex Bravo HGT 20.20v 150hp+

Коментар

Важен е спорта, винаги ще има паднал и победител Шоу да има В Бургас останаха малко здрави GSI 16v дето се карат редовно, иначе е пълно с изнемощели от юркане. Гадна работа
                      '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

айде един клип от опел клуба за вас... че иначе ще ви умре раздела :D пресен пресен от тази вечер...http://videos.streetfire.net/video/C...353.htmCalibra 16v C20XE 150hp (Аз) vs Astra sport 2.0 16v Ecotec 136hpВидеото е снимано от Astra GSI C18XE 125hp (nik_ms)
                        Gtv

Коментар

стига спам бе колеги,автора на темата още чака,това не е това е GSI имали кандидати или не ако няма дасе катинари темата а не само приказки
                          бмв форевар м5

Коментар

цжьц

да бе ас сам надъхан с хгт сам малкото 147 коня ... козвате кога и да става шоу.... от гси 150 коня падам ... от малкото не знам и ми е интересно да науча

Коментар

само да е ок времето и ще се разберем нещо. евала.
                              Poor is the man whose pleasures depend on permission of another...

Коментар

жцб

преди малко се връщам от лукоила и да ви кажа тази вечер имаше гонка ама не с астричката ми с една сива калибра 150 коня.. момчето хубаво ми сложи сиг кола и половина ми взе... пък др пат ще видим с астричката ко ще става :P

Коментар

Working...
                                X