Punto 1.4T написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко проби с астра ... 2ри дубъл
Collapse
X
-
nik_ms написа:Punto 1.4T написа:Ми тя астрата ще доиде голем покоиник
Коментар
-
nik_ms написа:тази вечер съм на ЛУКА, ако случайййно някой решиSEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
nik_ms написа:Евалата, че си дошъл брато, ама полицията довтаса и аз си заминах Но мисля, че наистина няма смисъл да се пробваме. Знам какъв е резултата защото съм пробвал с 1.6 16в Браво Някой друг ???Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
sonicempire написа:nik_ms написа:Евалата, че си дошъл брато, ама полицията довтаса и аз си заминах Но мисля, че наистина няма смисъл да се пробваме. Знам какъв е резултата защото съм пробвал с 1.6 16в Браво Някой друг ???Poor is the man whose pleasures depend on permission of another...
Коментар
-
nik_ms написа:sonicempire написа:nik_ms написа:Евалата, че си дошъл брато, ама полицията довтаса и аз си заминах Но мисля, че наистина няма смисъл да се пробваме. Знам какъв е резултата защото съм пробвал с 1.6 16в Браво Някой друг ???Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
ем мислех си че има смисъл да пробвам, ама наистина тук са маса идиоти лаладжии, моля модераторите да затворят темата.за финал поздрав с клип: аз среЩу Голф 3 ГТИ 16в 150 коняhttp://www.youtube.com/watch?v=mvbMcWdk46oPoor is the man whose pleasures depend on permission of another...
Коментар
-
добре бе хора - човека наистина културно поиска някой да се пусне с него и се почна хейт на марки и сякакви други мерения на п***и...аз поне на 4 страници видях 2 смислени мнения - едното на човек който ясно казва, че тая астра няма точен аналог от фиатките - еми добре, според мен колегата няма да е против да се пусне с едно ХГТ и да го набият... пак ще е интересно да се види с колко; другото смислено мнение е на колегата с 1.6 който е наясно, че ще падне но иска да знае точно с колко;то ако колегата иска да се пуска с точно аналогичен автомобил няма да пише тука а ще търси точно същата астра ама тогава каква е драмата...? не виждам смисъл от празни приказки кой колко ще издуха някой и какви клипчета имало и т.н. - човека пуска оферта културно, 4 страници як спам и накрая само той се отказва... типично "по нашенски" бих казал...само за рекърда и аз бих се пуснал с бравото на жена ми което е 1.6 тотален сток (103 коня) за да видя дали ще падна драматично или ще биеш безапелационно но си ми мноооого далече :Dпоздрави :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар