Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Малко проби с астра ... 2ри дубъл

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Punto 1.4T написа:
    Ми тя астрата ще доиде голем покоиник
    ми да ве аз затуй искам с браво Гт 115 коня, че то и то такова умреличко :PНЯкой навит, или пак само ала-балааааааааааааааа
    Poor is the man whose pleasures depend on permission of another...

Коментар

nik_ms написа:
      Punto 1.4T написа:
      Ми тя астрата ще доиде голем покоиник
      ми да ве аз затуй искам с браво Гт 115 коня, че то и то такова умреличко :PНЯкой навит, или пак само ала-балааааааааааааааа
      Скоро ще ходя до Варна навит ли си със Волво S60 за по интересно да сложим по бира за предпочитане Загорка.

Коментар

ем мое ве, пиши лс кат идваш ама щом няма да си с фиат и аз няма да съм с астра, а с тежка печка кат твойта

Коментар

тази вечер съм на ЛУКА, ако случайййно някой реши

Коментар

nik_ms написа:
            тази вечер съм на ЛУКА, ако случайййно някой реши
            Бях там малко след 22.00 часа. Имаше една светлосина "Вектра" и една тъмна триврата "Астра", но момчето с "Астра"-та каза, че си заминал. Като си тръгвах имаше една полицейска кола в аварийната лента-бяха спрели един автомобил. Аз съм с 1.6 и съм на ясно ,че ще падна, но исках да видя с колко.
            SEAT Leon Cupra 300
            Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Евалата, че си дошъл брато, ама полицията довтаса и аз си заминах Но мисля, че наистина няма смисъл да се пробваме. Знам какъв е резултата защото съм пробвал с 1.6 16в Браво Някой друг ???

Коментар

nik_ms написа:
                Евалата, че си дошъл брато, ама полицията довтаса и аз си заминах Но мисля, че наистина няма смисъл да се пробваме. Знам какъв е резултата защото съм пробвал с 1.6 16в Браво Някой друг ???
                е ти пък и с претенции колега.момчето си е направило труда да дойде а ти си му вързал тенекия.кво значение има колко е 1.6 1.8 ,важното е да има гонка
                Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

sonicempire написа:
                  nik_ms написа:
                  е ти пък и с претенции колега.момчето си е направило труда да дойде а ти си му вързал тенекия.кво значение има колко е 1.6 1.8 ,важното е да има гонка
                  ВЕ Ей ко говориш ве, не съм знаел, че ще идва някой, щом няма предварителна уговорка да не би да тряя да седя до 100000 часа. хаха забавен си

Коментар

nik_ms написа:
                    sonicempire написа:
                    nik_ms написа:
                    ВЕ Ей ко говориш ве, не съм знаел, че ще идва някой, щом няма предварителна уговорка да не би да тряя да седя до 100000 часа. хаха забавен си
                    да разбирам че ме обиждаш така ли
                    Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

ем мислех си че има смисъл да пробвам, ама наистина тук са маса идиоти лаладжии, моля модераторите да затворят темата.за финал поздрав с клип: аз среЩу Голф 3 ГТИ 16в 150 коняhttp://www.youtube.com/watch?v=mvbMcWdk46o

Коментар

добре бе хора - човека наистина културно поиска някой да се пусне с него и се почна хейт на марки и сякакви други мерения на п***и...аз поне на 4 страници видях 2 смислени мнения - едното на човек който ясно казва, че тая астра няма точен аналог от фиатките - еми добре, според мен колегата няма да е против да се пусне с едно ХГТ и да го набият... пак ще е интересно да се види с колко; другото смислено мнение е на колегата с 1.6 който е наясно, че ще падне но иска да знае точно с колко;то ако колегата иска да се пуска с точно аналогичен автомобил няма да пише тука а ще търси точно същата астра ама тогава каква е драмата...? не виждам смисъл от празни приказки кой колко ще издуха някой и какви клипчета имало и т.н. - човека пуска оферта културно, 4 страници як спам и накрая само той се отказва... типично "по нашенски" бих казал...само за рекърда и аз бих се пуснал с бравото на жена ми което е 1.6 тотален сток (103 коня) за да видя дали ще падна драматично или ще биеш безапелационно но си ми мноооого далече :Dпоздрави :D

Коментар

така и така никой не затвори темата, викам да я ъпна малко барем някой нов навит се излюпи. офертата остава същата браво ГТ 115 или ХГТ 147, или каквото друго сметнете за конкурентно на 1,8 16в 125 коня астра гси

Коментар

Колега 1.8 не е GSI, само му викат малкото GSI ама не е като да му викаш GSI на харабия Ако имаш път към Бургас ми пиши да ги сборим Поздрави !
                            '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                            '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

SWATко викаш не е Гси а

Коментар

таз астра къф бой я чака, цигански
                                33S16

Коментар

Working...
                                X