не мога...не знам дали ще стигна до пловдив а и не ми се губят парички на ластик със твоят "нисколетящ самолет"Оле много ми е забавно с теб...
И на мен г-н 60мм walker Место празни думи,яла ша пием кафенце ша са дръпнем.А аз продължавам да търся бързо софийско хгт Преди колегата Larii имаше такова,но го продаде
Ако бяхме по-близо да..но за един ластик не си заслужава... без лоши чувства ако имаш път насам пиши и ще пием кафенце...има си и летище ще побягаме малко
Aко имам път ще се обадя,проблема е никъв.Колко е дълго летището?
525 bmw-то ама какво ?Ако е бензиновото, само като видя разлика от 500+кг в теглото, много ясно, че си ти .tds ако е ... хм ....Та сток ли ти е бравото не разбрах ?
sUkI,Готов си за създаването на новата версия на NFS, като гледам. Иначе имам един приятел, който само търси с кой да се дърпа. С бившото вече Браво на npace е. Ще му обадя за твоята оферта. Иначе го давай по-меко. Много боли, когато човек падне, дори от ниско-летящ самолет.
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
sUkI,Готов си за създаването на новата версия на NFS, като гледам. Иначе имам един приятел, който само търси с кой да се дърпа. С бившото вече Браво на npace е. Ще му обадя за твоята оферта. Иначе го давай по-меко. Много боли, когато човек падне, дори от ниско-летящ самолет.
Аз съм се дърпал с на прасе бравото,няма смисъл...Ние се познаваме лично с Наско (прасе) бия го с около 2 коли,когато бях още с катализатори и т.н. A ако му се дърпа много,ако иска да ми избие бензина да се обади
Аз съм се дърпал с на прасе бравото,няма смисъл...Ние се познаваме лично с Наско (прасе) бия го с около 2 коли,когато бях още с катализатори и т.н. A ако му се дърпа много,ако иска да ми избие бензина да се обади
Аз не твърдя, че той ще те бие, както и обратното. Просто констатирам, че е мераклия. Обадих му се, казах му да погледне темата. В крайна сметка решението си е негово. Пък ако е в София и имам време, ще мина, за да гледам. В крйна сметка си има места за такива рАцерски изпълнения.
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
тези две теми са най-глупавите в целия форум и просто акъла не ми го събира как търпят толкова голямо развитие! Има теми далеч по-стойностни и актуални!
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар