не бе ....евала на ентусиазма му....Явно сефте се качва на кола над 100 коня и не може да и се нарадва още
Ела с купето и с пари в джобчето ,имам 1 аверче със същото :D Мани мани,2 години нарадване няма Кефи ма обаче,как са връзвате . А мумифицирал ли си "моднатите" колектори?
не мога...не знам дали ще стигна до пловдив а и не ми се губят парички на ластик със твоят "нисколетящ самолет"Оле много ми е забавно с теб...
И на мен г-н 60мм walker Место празни думи,яла ша пием кафенце ша са дръпнем.А аз продължавам да търся бързо софийско хгт Преди колегата Larii имаше такова,но го продаде
не мога...не знам дали ще стигна до пловдив а и не ми се губят парички на ластик със твоят "нисколетящ самолет"Оле много ми е забавно с теб...
И на мен г-н 60мм walker Место празни думи,яла ша пием кафенце ша са дръпнем.А аз продължавам да търся бързо софийско хгт Преди колегата Larii имаше такова,но го продаде
Ако бяхме по-близо да..но за един ластик не си заслужава... без лоши чувства ако имаш път насам пиши и ще пием кафенце...има си и летище ще побягаме малко
Коментар