Тва куцо браво освен да грачи друго може ли да прави?
Карай си много бързия и неграчещ ФИАТ и недей цапай на хората темите !!!!
Извинявай ’’бързия’’ ти ли си с Купето ? Или си с Бравото ?
Господин печка,сери в други теми,ако си отворен слагай пари и да ги пускаме
Чакай малко кой е казал че съм печка,ника не ми показва с каква кола съм и то дали изобщо е Фиат,става въпрос за Тойота Корола няма да те придизвиквам не искам да ти се смеят хората само грачещия звук няма да ме биеш спокойно
Който има кола да се мери, да се мери.който няма да не цапа темата!Бравото си е много запазено и си върви изключително добре.В Пловдив няма побързо!А за Купето няма да говорим.Изключителна кола!Стига приказки!Айде да има гонки!
<<KARKELANOV>>
Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM
Който има кола да се мери, да се мери.който няма да не цапа темата!Бравото си е много запазено и си върви изключително добре.В Пловдив няма побързо!А за Купето няма да говорим.Изключителна кола!Стига приказки!Айде да има гонки!
Ванчо, явно и в София има само лаладжии!Хайде дано да се навия вече някой с HGT, да направите гонката.Колеги спрете да пълнете темата със СПАМ!!!Името на темата мисля, че е съвсем ясно написана ....Сукито иска Браво HGT ... не други коли, а HGT ... толкова ли неразирате ... HGT ...
Еи само коне под капа не е достатачно Трябва и зад кормилното устройство Вчера претупах ХГТ 3-4 пъти с голяма разлика,накрая дадох на пича моето купе и аз се качих в бравото.Бих го и с неговата си кола и се пребрах да почивам.
Коментар