sUkI написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предизвиквам най-бързото Софийско BRAVO HGT
Collapse
X
-
като чета из форума направо ме е яд че карам фиат.момчето ви отправо конкретно предложение и вие започнахте с глупостите.преди време пуснах тема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...vo+++++++bravo подобна на тази и веднага се отзова момче с браво и след 2 часа бяхме на бояна и ми показа как върви неговата колица.без заяждане,без простотии.ако има някое браво да излиза а ако няма да се заключва темата и толкова.смешна работа.момчета дайте малко по сериозно.мноооооого спам.fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
Firo написа:sUkI написа:evgeni85 написа:да...разбрахме че можеш да караш много
Got nos?
Коментар
-
nikimura123 написа:Имам един приятел с HGT та казва,че неговото доста вървиможе да ги сравните....а има и едно Punto 1.4GT доста надъхано направо прави 3G ускорение но за него някоя по пипнатаFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Racer GT написа:nikimura123 написа:Имам един приятел с HGT та казва,че неговото доста вървиможе да ги сравните....а има и едно Punto 1.4GT доста надъхано направо прави 3G ускорение но за него някоя по пипнатаFiat Coupe 2.0 16V ....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар