тези две теми са най-глупавите в целия форум и просто акъла не ми го събира как търпят толкова голямо развитие! Има теми далеч по-стойностни и актуални!
бия го с около 2 коли,когато бях още с катализатори и т.н.
Абе не, че много ме интересува ама лаф да става 2 коли разлика с 8 коня в повече, не се прави току така.Сток ли е Бравото ? Разбрахме вече, че няма каталист.
тези две теми са най-глупавите в целия форум и просто акъла не ми го събира как търпят толкова голямо развитие! Има теми далеч по-стойностни и актуални!
как бе ...тряя се изпъква с на тате колата
Не е на татко колата,спокойно .Като няма какво да пишеш не пиши,само спамите който има хгт и е надъхан да пише!На писта,на магистрала на квото иска!
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Не е на татко колата,спокойно .Като няма какво да пишеш не пиши,само спамите който има хгт и е надъхан да пише!На писта,на магистрала на квото иска!
колега аз нямам ХГТ ама мога да помогна с ГТ,предполагам че за една буква по малко няма да правиш проблем Mr. Greenа пък съм и 1,4
Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
колега аз нямам ХГТ ама мога да помогна с ГТ,предполагам че за една буква по малко няма да правиш проблем Mr. Greenа пък съм и 1,4
Коментар