Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Темпрата е в историята; впечатления FIAT... VS NISSAN SUNNY
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ре? има ли смисъл?
ABARTH написа:Бравотои да съм обективен нисанът е 2000 143коня бравото е 2000 154коняизбора е вашNissan Sunny N14 sedan 1.6 16V TWINCAM
PETROL/LPG, pioneer P7600
Коментар
-
Добре де, Нисан Съни е по-добра за някого от Фиат Браво, и какво от това? Аз съм сигурен, че мога ей сега да дам поне 5 модела коли от един и същ клас, които да смажат по показатели(субективни или не) всеки Фиат. И какво от това? Всеки има мнение по въпроса какво да кара, какво му харесва и т.н. Това не важи само за колите, важи за всичко от ежедневието ни. Аз ей сега мога да си продам Фиата и да скоча на кола, която ще е 2 пъти по-яка според 90% от хората(примерно БМВ 3 серия, Мерцедес 124, Опел Вектра и още 10-тина модела), ама никоя няма да ме радва толкова, колкото Фиата. А на мен това ми е достатъчно. Ако ще да се троши като замаяна, да е гадна италианска талига, боклук и каквото и да е, мен пак ще ме кефи и ще ми носи удоволствие. Човек не живее(поне аз де) само практично, икономично, удобно и многофункционално. Моят Фиат друса като каруца, спирачките му скърцат като трамвай, ама не ме е.е, пак си ме кефи повече от всички коли в класа. Така че, не виждам защо трябва да се спори на кого му е по-голям, по-дебел и повратлив, все пак удоволствието идва от чувството, така съм чувал...
Коментар
-
Е тва дето me_to_u го каза е самата истина (за мен - вътрешно) и оттам произтича и философията на форума.turbobanana - пич стига дразни положението ами иди си намери нисански форум да се хвалиш от какво си се оттървал и на какво си се натресъл (или просто няма такъв и затова го правих тук???)Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар