Добре де като не вярвате ,ще ви дам пример. С тоя ’куц’ кон 1.4 съм дърпал на старт много коли и съответно много са ме дърпали.Въпроса е колко бързо ще набере една кола. Това че е 150к.с. не означава ,че те работят винаги.Замислете се една кола 150к.с. с предно предаване и по-тежка как ще тръгне с пълна газ и как ще тръгне една кола 80-90 к.с.Ако я изпъне ксарата със пълна газ,ще върти гуми нали , а моята фиатка гуми не върти а направо тръгва.А за колегата с 1.6-цата .Имах такава кола и наказах 2-ма приятели с 318-ки бмв-та и един с пасат 1.8 125к.с. После като ги качих да ги возя и като изпънат фиата на 2-ра с 90 , ми казаха че не са се возили в кола с такова ускорение.НЕ ИСКАМ ДА СЕ ЗАЯЖДАМ И ДА СПОРЯ С НИКОЙ ,ПРОСТО ИЗКАЗВАМ МНЕНИЕ И ГОВОРЯ ОТ ЛИЧЕН ОПИТ.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко върви едно Браво ХГТ ???
Collapse
X
-
cHaunepucTa,Колега, не се излагай. Не само, че ще те издуха, но и номера няма да можеш да му видиш. Вервай ми. Нищо лично, но всеки втори да питаш, ще ти каже, че 1.4 моторът не става за нищо. Недовършена работа на такъв 1.2. Освен това не е 81 кс, а 80. Освен на първа да го дръпнеш за 10-15 метра макс, за повече няма накъде. Правил съм го, знам какво е. Все пак ако искаш да се дръпнеш с едно HGT, само ми пиши на ЛС. Имам един познат и той е от форума, търси само с кого да се дърпа.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
е аз да кажа пак за колегата снайпериста говоря от личен опит преди години карах клио от първите 1.4 и го скъсах такова браво като твоето за да се изказваш така за това наистина голямо недоразумения на фиат има една единствена причина и тя е не си се качвал на друга кола Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 нищо лично и аз като теб изказвам мнение от опита си
Коментар
-
svetkos_ написа:cHaunepucTa,Колега, не се излагай. Не само, че ще те издуха, но и номера няма да можеш да му видиш. Вервай ми. Нищо лично, но всеки втори да питаш, ще ти каже, че 1.4 моторът не става за нищо. Недовършена работа на такъв 1.2. Освен това не е 81 кс, а 80. Освен на първа да го дръпнеш за 10-15 метра макс, за повече няма накъде. Правил съм го, знам какво е. Все пак ако искаш да се дръпнеш с едно HGT, само ми пиши на ЛС. Имам един познат и той е от форума, търси само с кого да се дърпа.
Got nos?
Коментар
-
sUkI написа:svetkos_ написа:cHaunepucTa,Колега, не се излагай. Не само, че ще те издуха, но и номера няма да можеш да му видиш. Вервай ми. Нищо лично, но всеки втори да питаш, ще ти каже, че 1.4 моторът не става за нищо. Недовършена работа на такъв 1.2. Освен това не е 81 кс, а 80. Освен на първа да го дръпнеш за 10-15 метра макс, за повече няма накъде. Правил съм го, знам какво е. Все пак ако искаш да се дръпнеш с едно HGT, само ми пиши на ЛС. Имам един познат и той е от форума, търси само с кого да се дърпа.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
хаха добре де ,че ще ме издуха така е.Ядосах се ,на колегата със Ксарата как се възмущава на ХГТ-то и че не било вървяло ,пък това си е форум на Фиат , ако искам да слушам колко върви една ксара ще вляза във форума на ситроен ,нали така. За мен ХГТ-то е звяр и не ме кефи някой с безформен ситроен(пък колкото и коня да е) да изказва такива мнения, де да знам ,може и да се изнервям и заяждам ама това е положението.На старт 10-тина метра мога и да му дръпна , после ще ме изяде признавам.И се чу рев във тъмнината ,заблестяха ксенонови светлини, огледах се, какво ли в мрака ще се приближи ?
Попитах се откъде дойде ,от кой ли свят ,
И за миг в мрака блесна емблема на ФИАТ . Сега въпроса просто бе , това Браво/Брава ли е или Купе ?
Коментар
-
mnpenchev
Не 10 ами и 1 метър няма да му дръпнеш, вчера ми се пъна един така с голфче 1,6 и за 3 старта му запазих място до капачката за бензина, а ускорявахме само до 60 км/ч.
Коментар
-
mnpenchev
s00rry написа:mnpenchev написа:Не 10 ами и 1 метър няма да му дръпнеш, вчера ми се пъна един така с голфче 1,6 и за 3 старта му запазих място до капачката за бензина, а ускорявахме само до 60 км/ч.
Коментар
-
cHaunepucTa написа:На старт 10-тина метра мога и да му дръпна , после ще ме изяде признавам.
Коментар
-
alekzz написа:cHaunepucTa написа:На старт 10-тина метра мога и да му дръпна , после ще ме изяде признавам.
Коментар
-
Orcinus
cHaunepucTa написа:Добре де като не вярвате ,ще ви дам пример. С тоя ’куц’ кон 1.4 съм дърпал на старт много коли и съответно много са ме дърпали.Въпроса е колко бързо ще набере една кола. Това че е 150к.с. не означава ,че те работят винаги.Замислете се една кола 150к.с. с предно предаване и по-тежка как ще тръгне с пълна газ и как ще тръгне една кола 80-90 к.с.НЕ ИСКАМ ДА СЕ ЗАЯЖДАМ И ДА СПОРЯ С НИКОЙ ,ПРОСТО ИЗКАЗВАМ МНЕНИЕ И ГОВОРЯ ОТ ЛИЧЕН ОПИТ.
Коментар
-
Колега не всичко е в конете. Я вземи няколко автомобила (различни марки) с еднакви мощности и ги пробвай на старт, може да останеш много объркан след пробите. Има много неща от който зависи ускорението. Ще ти дам един пример с една Волга, тя има няколко разновидности на двигателите и една от тях беше 103к.с е според теб кое ще тръгне по бързо мареата или волгата. Или ако искаш можеш да пробваш някой купър или някое даихатсу.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар