дай боже
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко върви едно Браво ХГТ ???
Collapse
X
-
beboka11 написа:далечесими рибоиначе,штети покажаAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Бебчо се казваш колко коли имаш така ли една няма винетка бе, че да дойдеш до някой град да видиш колко върви една иаталианка колко хора трябва да те предизвикаме и ти да избягаш страх те е от алфа 1,4 а уж караш бегачки само не мога да разбера от кога на един кинеф му се вика бегачка?Subaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
Re: Колко върви едно Браво ХГТ ???
alekzz написа:Питам колко върви бравото, понеже преди известно време до мен на светофара застана едно такова( аз съм с Ксара ВТС).Шофьора му се вживяваше в ролята на Шумахер и ми се форсираше.Тръгнахме и след около 350м вече му бях направил 2-3 коли.На следващия светофар го видях да застава до едно БМВ 320д (от най-новите) и то му причини ужаси в главата!Та мисълта ми е тия бравоци само звук ли вадят? Толкова ли си вървят или...?fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
beboka11 написа:ти пак си пианfiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
superfiata написа:alekzz написа:Питам колко върви бравото, понеже преди известно време до мен на светофара застана едно такова( аз съм с Ксара ВТС).Шофьора му се вживяваше в ролята на Шумахер и ми се форсираше.Тръгнахме и след около 350м вече му бях направил 2-3 коли.На следващия светофар го видях да застава до едно БМВ 320д (от най-новите) и то му причини ужаси в главата!Та мисълта ми е тия бравоци само звук ли вадят? Толкова ли си вървят или...?
Коментар
-
Бебок като си толкова отворен и както казваш ти караш следните кинефи:БМВ 525и м5гоуф4 ГТИи незнам си още кви ела до Стара Загора примерно или до Варна оооооооооооооооооооооооо бизнесмена с бързите коли го е страх да се друпне от пред монитора, че току виж още няколко хора само като го видят да се качва в това БМВ което едно време е било кола ама сега и живи набури няма, Гоуф само като знаеш, че имаш такава кола и трябва да те е срам да го кажеш! Не всеки селянин кара гоуф, но всеки който кара гоуф е селянин!!!Subaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
Dikata_BG написа:Бебок като си толкова отворен и както казваш ти караш следните кинефи:БМВ 525и м5гоуф4 ГТИи незнам си още кви ела до Стара Загора примерно или до Варна оооооооооооооооооооооооо бизнесмена с бързите коли го е страх да се друпне от пред монитора, че току виж още няколко хора само като го видят да се качва в това БМВ което едно време е било кола ама сега и живи набури няма, Гоуф само като знаеш, че имаш такава кола и трябва да те е срам да го кажеш! Не всеки селянин кара гоуф, но всеки който кара гоуф е селянин!!!Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
alekzz написа:superfiata написа:alekzz написа:Питам колко върви бравото, понеже преди известно време до мен на светофара застана едно такова( аз съм с Ксара ВТС).Шофьора му се вживяваше в ролята на Шумахер и ми се форсираше.Тръгнахме и след около 350м вече му бях направил 2-3 коли.На следващия светофар го видях да застава до едно БМВ 320д (от най-новите) и то му причини ужаси в главата!Та мисълта ми е тия бравоци само звук ли вадят? Толкова ли си вървят или...?Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
alekzz написа:superfiata написа:alekzz написа:Питам колко върви бравото, понеже преди известно време до мен на светофара застана едно такова( аз съм с Ксара ВТС).Шофьора му се вживяваше в ролята на Шумахер и ми се форсираше.Тръгнахме и след около 350м вече му бях направил 2-3 коли.На следващия светофар го видях да застава до едно БМВ 320д (от най-новите) и то му причини ужаси в главата!Та мисълта ми е тия бравоци само звук ли вадят? Толкова ли си вървят или...?fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар