alekzz написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко върви едно Браво ХГТ ???
Collapse
X
-
s00rry написа:alekzz написа:Не съм тук за да се заяждам или нещо такова, просто дойдох да попитам дали в действителност толкова вървят ХГТ-тата.Нищо повече, а тук вече се намесиха клавиатурните специалисти и аз им отговорих подобаващо! А относно дали е било ХГТ, ми незнам 1.2,1.4,1.6 и 1.8 имат ли 5 цилиндрови мотори?Ако имат може и някое от тях да съм чул и да съм решил че е ХГТ.
Коментар
-
alekzz написа:2. Защо реши че не се е състезавал този с бравото?4. По същия каталог като вървя, та кое браво ХГТ дава разход под 14?Аз не съм чул за такова, с изключение на прехвалените разбира се!Та обобщително, такива господа като Atanas71 колкото и да търсят оправдания, Браво ХГТ не върви!Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Geraka написа:alekzz написа:2. Защо реши че не се е състезавал този с бравото?4. По същия каталог като вървя, та кое браво ХГТ дава разход под 14?Аз не съм чул за такова, с изключение на прехвалените разбира се!Та обобщително, такива господа като Atanas71 колкото и да търсят оправдания, Браво ХГТ не върви!
Коментар
-
По принцип си го купи изцяло сток - до скоро беше с генерация и колектор....сега е само с генераия и нищо друго....А и върви доста повече от ХГТ-та....товята съм сигурен, че и тя върви повече съдейки по 306-ците с тоя двигател, но със сигурност разликата не е огромна и със сигурност ХГТ си върви прилично....Въроса е там, че пускаш тема "Колко върви едбо Браво ХГТ???"...а пък пишеш колко е велик Ситроена....Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
beboka11 написа:okайде да сверим hgtколко вървиколко бе колкоAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
alekzz написа:s00rry написа:alekzz написа:Не съм тук за да се заяждам или нещо такова, просто дойдох да попитам дали в действителност толкова вървят ХГТ-тата.Нищо повече, а тук вече се намесиха клавиатурните специалисти и аз им отговорих подобаващо! А относно дали е било ХГТ, ми незнам 1.2,1.4,1.6 и 1.8 имат ли 5 цилиндрови мотори?Ако имат може и някое от тях да съм чул и да съм решил че е ХГТ.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Geraka написа:По принцип си го купи изцяло сток - до скоро беше с генерация и колектор....сега е само с генераия и нищо друго....А и върви доста повече от ХГТ-та....товята съм сигурен, че и тя върви повече съдейки по 306-ците с тоя двигател, но със сигурност разликата не е огромна и със сигурност ХГТ си върви прилично....Въроса е там, че пускаш тема "Колко върви едбо Браво ХГТ???"...а пък пишеш колко е велик Ситроена....Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
beboka11 написа:хайде беедна гонкас коли 150коняhjt та кво ставаФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар