лъв слама не яде
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко върви едно Браво ХГТ ???
Collapse
X
-
Ми като го карам кротко около 12, като го настъпвам към 13.5, а извънградско със средна скорост 120 - 7.5 За мен е предоволно за тия коне дето са под капака.Като се има предвид че коли от порядъка на 1.2 , 1.4, 1.6 под 100 коня дават около 10 градско(минимум) въобще не ме е яд за 1-2л отгоре!!!
Коментар
-
Re: Колко върви едно Браво ХГТ ???
alekzz написа:Питам колко върви бравото, понеже преди известно време до мен на светофара застана едно такова( аз съм с Ксара ВТС).Шофьора му се вживяваше в ролята на Шумахер и ми се форсираше.Тръгнахме и след около 350м вече му бях направил 2-3 коли.На следващия светофар го видях да застава до едно БМВ 320д (от най-новите) и то му причини ужаси в главата!Та мисълта ми е тия бравоци само звук ли вадят? Толкова ли си вървят или...?Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
beboka11 написа:неги гледай тия каталозибравото 213 ли правиа за 2те коли ситроена е по бързФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
beboka11 написа:или сигорносе пуска и се падаФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Punto 1.4T написа:s00rry написа:ми колега .. мойто върви 1ва - 65, 70 на 7000 об , 2ра 120-5 на 7000, 3та 160-5, 4та - 200 вървя на 5 та обръща стрелката .. говорим си за браво без климатик и без чипГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
Atanas71 написа:beboka11 написа:неги гледай тия каталозибравото 213 ли правиа за 2те коли ситроена е по бърз
Коментар
-
Колега,след като установи със сигурност,че Браво ХГТ не върви,защо не си заминеш във Ситроен форума и там да се хвалиш?И от къде си сигурен,че Бравото е било ХГТ?Съдиш по звука и надписа отзад или....Ами ако е било 1.2,1.4,1.6,1.8?Или TD,JTD?Недей да съдиш за марка и модел само по една кола засечена на улицата.Нека бъдем максимално обективни.Fiat Punto 1.1 6Speed
Коментар
-
Не съм тук за да се заяждам или нещо такова, просто дойдох да попитам дали в действителност толкова вървят ХГТ-тата.Нищо повече, а тук вече се намесиха клавиатурните специалисти и аз им отговорих подобаващо! А относно дали е било ХГТ, ми незнам 1.2,1.4,1.6 и 1.8 имат ли 5 цилиндрови мотори?Ако имат може и някое от тях да съм чул и да съм решил че е ХГТ.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар