Чупят се точно когато трябва да бият някои фиат
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко върви едно Браво ХГТ ???
Collapse
X
-
Trojaneca написа:alekzz написа:много приятно! За сметка на това разхода и хич не е приятен.ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
s00rry написа:колега аз с мойто браво съм се гонил с 320 2001 и с 320 95 и двете си останаха отзад с по кола и горница .. а за звук http://tinypic.com/player.php?v=30cwqd2&s=5 , тук не се чува добре ама на живо е доста по хард3.0CRD
Коментар
-
Trojaneca написа:s00rry написа:колега аз с мойто браво съм се гонил с 320 2001 и с 320 95 и двете си останаха отзад с по кола и горница .. а за звук http://tinypic.com/player.php?v=30cwqd2&s=5 , тук не се чува добре ама на живо е доста по хардГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
До Пича със Ксарата. Приятел ,карам браво 1.4 12V - 81к.с. Много ми е интересно дали искаш да се дръпнем някъде на старт да те видя като толкова отворен .Не се бъзикам съвсем серизно ти говоря.Дай да се разберем някъде да се срещнем и да ти видим сдухания ситроен 100+ коня , може малко да преувеличавам ама поне на старт ще те бия .ДА не говоря за браво 1.6 , 1.8 че неможеш изобщо да им стъпиш на пръста ,а за 2.0 изобщо неискам да споря.Пича с бравото дето си го изял или му е била строшена скоростната кутия или е карал само на първа :DИ се чу рев във тъмнината ,заблестяха ксенонови светлини, огледах се, какво ли в мрака ще се приближи ?
Попитах се откъде дойде ,от кой ли свят ,
И за миг в мрака блесна емблема на ФИАТ . Сега въпроса просто бе , това Браво/Брава ли е или Купе ?
Коментар
-
cHaunepucTa написа:До Пича със Ксарата. Приятел ,карам браво 1.4 12V - 81к.с. Много ми е интересно дали искаш да се дръпнем някъде на старт да те видя като толкова отворен .Не се бъзикам съвсем серизно ти говоря.Дай да се разберем някъде да се срещнем и да ти видим сдухания ситроен 100+ коня , може малко да преувеличавам ама поне на старт ще те бия .ДА не говоря за браво 1.6 , 1.8 че неможеш изобщо да им стъпиш на пръста ,а за 2.0 изобщо неискам да споря.Пича с бравото дето си го изял или му е била строшена скоростната кутия или е карал само на първа :D
Коментар
-
cHaunepucTa написа:До Пича със Ксарата. Приятел ,карам браво 1.4 12V - 81к.с. Много ми е интересно дали искаш да се дръпнем някъде на старт да те видя като толкова отворен .Не се бъзикам съвсем серизно ти говоря.Дай да се разберем някъде да се срещнем и да ти видим сдухания ситроен 100+ коня , може малко да преувеличавам ама поне на старт ще те бия .ДА не говоря за браво 1.6 , 1.8 че неможеш изобщо да им стъпиш на пръста ,а за 2.0 изобщо неискам да споря.Пича с бравото дето си го изял или му е била строшена скоростната кутия или е карал само на първа :D
Коментар
-
cHaunepucTa написа:До Пича със Ксарата. Приятел ,карам браво 1.4 12V - 81к.с. Много ми е интересно дали искаш да се дръпнем някъде на старт да те видя като толкова отворен .Не се бъзикам съвсем серизно ти говоря.Дай да се разберем някъде да се срещнем и да ти видим сдухания ситроен 100+ коня , може малко да преувеличавам ама поне на старт ще те бия .ДА не говоря за браво 1.6 , 1.8 че неможеш изобщо да им стъпиш на пръста ,а за 2.0 изобщо неискам да споря.Пича с бравото дето си го изял или му е била строшена скоростната кутия или е карал само на първа :Dforza la FIAT
http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo
Коментар
-
Trojaneca написа:Сега ще ти отговоря -Астрата кабрио е близо 1400 килограма. А това турбо се развърта към 4000 оборота, което е много зле за такъв тип кола...Ама като се замисля, кое е това стоково Браво, което дава 8.0 0-100?forza la FIAT
Коментар
-
bravosx 1,6 16v написа:cHaunepucTa написа:До Пича със Ксарата. Приятел ,карам браво 1.4 12V - 81к.с. Много ми е интересно дали искаш да се дръпнем някъде на старт да те видя като толкова отворен .Не се бъзикам съвсем серизно ти говоря.Дай да се разберем някъде да се срещнем и да ти видим сдухания ситроен 100+ коня , може малко да преувеличавам ама поне на старт ще те бия .ДА не говоря за браво 1.6 , 1.8 че неможеш изобщо да им стъпиш на пръста ,а за 2.0 изобщо неискам да споря.Пича с бравото дето си го изял или му е била строшена скоростната кутия или е карал само на първа :DFiat Coupe 2.0 16V turbo
Коментар
-
milen4o написа:bravosx 1,6 16v написа:cHaunepucTa написа:До Пича със Ксарата. Приятел ,карам браво 1.4 12V - 81к.с. Много ми е интересно дали искаш да се дръпнем някъде на старт да те видя като толкова отворен .Не се бъзикам съвсем серизно ти говоря.Дай да се разберем някъде да се срещнем и да ти видим сдухания ситроен 100+ коня , може малко да преувеличавам ама поне на старт ще те бия .ДА не говоря за браво 1.6 , 1.8 че неможеш изобщо да им стъпиш на пръста ,а за 2.0 изобщо неискам да споря.Пича с бравото дето си го изял или му е била строшена скоростната кутия или е карал само на първа :Dforza la FIAT
Коментар
-
bravosx 1,6 16v написа:Trojaneca написа:Сега ще ти отговоря -Астрата кабрио е близо 1400 килограма. А това турбо се развърта към 4000 оборота, което е много зле за такъв тип кола...Ама като се замисля, кое е това стоково Браво, което дава 8.0 0-100?3.0CRD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар