dikata ,ела ти до софия
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко върви едно Браво ХГТ ???
Collapse
X
-
Абе колеги, alekzz много нормално и без да се заяжда ви пита нещо, а повечето му скачате. И как така все фиат е най-вървежната кола и всичко друго ни на теория ни на практика няма шанс. Ставаме смешни.Да ви кажа, много лесно се познава когато някой се дърпа с вас на светофар, така че няма смисъл да обяснявате другия дали е разбрал че се дърпа.Другото което е много важно е какъв е шофьора. Мога да ви дам пример с кола около 120-130 коня и кола 90 коня. В първия случай аз карам тази със 120 и бия другата с много, само дето другия шофер е такъв че ако си сменим колите и той кара моята а аз онази 90 коня, пак ще го бия.Последно - beboka11, човек, не можеш ли да пишеш малко по-грамотно. Наистина ти се четат трудно постовете. Не знам как изобщо ти хрумват такива грешки да правиш.
Коментар
-
Те не му хрумват, просто толкова си може, човекът. Аз затова преди бях с подпис "Не можеш да се сетиш за нещо, което не знаеш", защото са ми много смешни всякакви хора по разни състезания - питат го нещо, ясно е, че никога не го е знаел, но мисли задълбочено до последната секунда и после - "да, бе - как не се сетих".Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
vsd написа:Абе колеги, alekzz много нормално и без да се заяжда ви пита нещо, а повечето му скачате. И как така все фиат е най-вървежната кола и всичко друго ни на теория ни на практика няма шанс. Ставаме смешни.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Re: Колко върви едно Браво ХГТ ???
Predatorsi написа:Колега ,не само 1.8 има GT има и JTD и 1.6 ...Иначе мисля ,че ставаме за смях в другите форуми с подобни изказвания и тоя фанатизъм...
Коментар
-
Колега "alekzz",моето безпристрастно мнение е че няма Фият 2000 кубика който да върви колкото Пежо или Ситроен 2.0. Двама приятели имат Пежо 306 S16 и мога да кажа че въобще няма двулитров мотор на друга марка да върви както това френско изобретение.Може да съм Фен на Ланча,но не мога да кажа на черното бяло.Абсолютно нормално е да накажеш Браво ХГТ,достатъчно тромаво си е ,да ме прощават колегите ама е така.Темата беше ясна още от първия пост на колегата,ама някои "сектанти" решиха да не падат по гръб и направиха редовната тема във формат чат Вземете се въздържайте от мерене на п*шки ,а пишете само достоверна информация,а не на кого кенефа бил много бърз и отишъл до луната П.П.Интересно как за толкова време никой не си взе поукаPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ivanko_rs написа:Колега "alekzz",моето безпристрастно мнение е че няма Фият 2000 кубика който да върви колкото Пежо или Ситроен 2.0. Двама приятели имат Пежо 306 S16 и мога да кажа че въобще няма двулитров мотор на друга марка да върви както това френско изобретение.Може да съм Фен на Ланча,но не мога да кажа на черното бяло.Абсолютно нормално е да накажеш Браво ХГТ,достатъчно тромаво си е ,да ме прощават колегите ама е така.Темата беше ясна още от първия пост на колегата,ама някои "сектанти" решиха да не падат по гръб и направиха редовната тема във формат чат Вземете се въздържайте от мерене на п*шки ,а пишете само достоверна информация,а не на кого кенефа бил много бърз и отишъл до луната П.П.Интересно как за толкова време никой не си взе поука
Коментар
-
alekzz написа:Predatorsi написа:Колега ,не само 1.8 има GT има и JTD и 1.6 ...Иначе мисля ,че ставаме за смях в другите форуми с подобни изказвания и тоя фанатизъм...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Колегата Vanko RS както винаги се изказа изключително прав, имал съм взимане-даване с 306 S16 153 к.с. версията, но с чип, филтър и 6 скорости от GTI-6 - със сигурност отнася (и за мое съжаление) и във сток вариант ХГТ 147, за 155 с ВИС само съм чувал че е друга история, но...А относно агрегата - и ти си имал седичи и знаеш че с малко "заиграване" по мотора като: изпуск.с-ма само с крайно гърне, чип, сгъстяване и по-къса скоростна кутия на драг отнася дооста по-силни на книга коли
Коментар
-
Tie написа:Колегата Vanko RS както винаги се изказа изключително прав, имал съм взимане-даване с 306 S16 153 к.с. версията, но с чип, филтър и 6 скорости от GTI-6 - със сигурност отнася (и за мое съжаление) и във сток вариант ХГТ 147, за 155 с ВИС само съм чувал че е друга история, но...А относно агрегата - и ти си имал седичи и знаеш че с малко "заиграване" по мотора като: изпуск.с-ма само с крайно гърне, чип, сгъстяване и по-къса скоростна кутия на драг отнася дооста по-силни на книга колиFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Коментар
-
Колеги, 4 от 5те страници до сега са пълна боза, спамерщина и хейтарщина! Добрите мнения се броят на една ръка! Ял съм дървото от 306 S16 153 к.с., ама да се оправдая бях с още 2ма дебелаци с мен около 160кг от горе иначе се държахме кола до кола, като след 120-130км/ч ме изяде с един калник и се отказах! От което изкам да заключа, че ксарата може и да бие, но ще е с малко! Чак пък да се каже твърдо, че ХГТ не бърви!?Те си го казаха и в един епизод на ТОП ГИАР, че 5ака бучи по-яко от колкото върви. В разни сайтове съм сравнявал на теория мотора с конкурентите му около 150к.с. и извода ми е, че повечето ще го бият защото е по-тежък. Но това е само на теория! И какво като сутиена е бил, не вярвам някой да се откаже от 5цилиндровия двигател на Фиат заради този фактFiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina
Къде отиваш ти, може би?
Коментар
-
Аз и аз да се включа.Абе тия Ситроени 2.0 16 си вървят.те са с мотора на 306 ГТИ с 6-степенната кутия.Лично съм имал бая наблюдение над едно такова пежо и наистина си върви повече от ХГТ-то.Имаше даже и старт ако не се лъжа с това на Тошето от Пловдив и 306 го би.А на Тошката бая му върви Бравото.btw то ХГТ, що да не върви.Всички говорят за колите,който го бият, а никой не казва че Бравото наказва бая коли в класа си.Примерно аз мисля, че една стокова 525-ца БМВ няма да му се опре въобще.Аз лично съм се замервал с няколко БМВ-та и съм нямал никви проблеми.<<KARKELANOV>>
Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
Sparco написа:Аз и аз да се включа.Абе тия Ситроени 2.0 16 си вървят.те са с мотора на 306 ГТИ с 6-степенната кутия.Лично съм имал бая наблюдение над едно такова пежо и наистина си върви повече от ХГТ-то.Имаше даже и старт ако не се лъжа с това на Тошето от Пловдив и 306 го би.А на Тошката бая му върви Бравото.btw то ХГТ, що да не върви.Всички говорят за колите,който го бият, а никой не казва че Бравото наказва бая коли в класа си.Примерно аз мисля, че една стокова 525-ца БМВ няма да му се опре въобще.Аз лично съм се замервал с няколко БМВ-та и съм нямал никви проблеми.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар