Аве путьо сега ще ти обесня кратко и ясно как стоят нещата...Къде съм написал, че ще надърпам всички фиати до 150 коня? Просто написах предизвиквам с намерение да си сравня колата колко върви с тези от Италианския лагер... а капацитети като теб почват да пишат глупости и така стават интригите... никого не съм целял да засегна с темата си и да обидя, но това време което измина до сега и нито един надъхал се да се пуснем от Варна говори достатъчно колко ви са "читави" и бързи колите... Въобще не си мисля, че карам Порше и мога да ти кажа 50000лв да имах за кола пак ще си карам Калибра защото съм фен и защото като седна всеки път в нея си казвам "Ебаси яката кола" и тва не защото не съм карал коли за по 100000лв дето са над 300коня и ускоряват за под 6 секунди (които ти скоро може би в близките 10 години няма да имаш възможност да караш) просто съм решил, че това е колата за мен, а не защото съм имал пари за такава и такава съм си купил предполагам както в твоя случай
И Искам да ми напишеш мозък такъв, с какво твоята кола е "ЕДНА КЛАСА" над моята? По сигурност ли, по динамика ли, по икономичност ли, по издражливост ли, по овехтяване ли, пазарна стойност, екстри може би? Чакам да ми отговориш на въпросите.

Коментар