Тоя опел с колко цола джанта е бре комши?

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Предизвиквам всички атмосферни фиати до 150к.с

Collapse

Заключена тема

X
X
- 

с 15ки е... и ко стана ся няма бързи фиати така ли?на лукойл-а до бмв магазина постоянно стои едно седичи - пловдивско... ако е на някой форумец или познат предложете му.. да видим колко варвят тез типота... докарай си мега бързото уно да ме разплачеш... пак тези самолети стилота 2.4 170к.с. ... дайте да ги сверим с някоя астра 150каGTV 01', GTV 99', Spider 98'

ex: 145QV 97'
 Коментар
- 

За каква отсечка става въпрос колко метра или е с километри .v1per написа:с 15ки е... и ко стана ся няма бързи фиати така ли?на лукойл-а до бмв магазина постоянно стои едно седичи - пловдивско... ако е на някой форумец или познат предложете му.. да видим колко варвят тез типота... докарай си мега бързото уно да ме разплачеш... пак тези самолети стилота 2.4 170к.с. ... дайте да ги сверим с някоя астра 150каЦелта е една,скороста е различна - HGT !
 Коментар
- 

колега нищо лично ама ако се пуснеш с колибрито срещу уно турбо не те виждам пред него нищо че е 120 кончетаv1per написа:с 15ки е... и ко стана ся няма бързи фиати така ли?на лукойл-а до бмв магазина постоянно стои едно седичи - пловдивско... ако е на някой форумец или познат предложете му.. да видим колко варвят тез типота... докарай си мега бързото уно да ме разплачеш... пак тези самолети стилота 2.4 170к.с. ... дайте да ги сверим с някоя астра 150каПродавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
 Коментар
- 

Колега 100% съм сигурен, че моята кола е по-тиха от твойта мария, отивай да береш рози или ела към Варна да те понашамари уморения кон...Никога не съм казвал, а и няма да кажа, че атмоферните двигатели са по-добри от тези с принудително пълнене... все пак вижте и заглавието на темата какво е... а вие тука с турбо малолитражките ви дето имат нямат 900 кила ми се правите на отворени...Колега на колкото кажеж на толкова се гонимGofi написа:Малко вероятно е да ти хареса калибра-ако върви колкото звук издава........много шум за нищо,не му се връзвай въпера,уморен кон.beast31 написа:Бе,аз се замислям дали да не се пусна с Калибрата,ама с Уното.Единственно ме е страх,че ще вземе да ми хареса... GTV 01', GTV 99', Spider 98' GTV 01', GTV 99', Spider 98'

Коментар
- 

В момента ти пиша от Манхайм-Германия,утре по обед си тръгвам с една Хонда Акорд VTEC-147ps,а сина ми с Ауди А3 1,8Т-150ps,ps-това са конете синко ако не знаеш,често идвам до Варна,имам семейни приятели във Владиславово,може да ти пиша и да се видим на по бира,и стига с тия -моята кола е много яка,карай си нормално да не те боли главата.v1per написа:Колега 100% съм сигурен, че моята кола е по-тиха от твойта мария, отивай да береш рози или ела към Варна да те понашамари уморения кон...Никога не съм казвал, а и няма да кажа, че атмоферните двигатели са по-добри от тези с принудително пълнене... все пак вижте и заглавието на темата какво е... а вие тука с турбо малолитражките ви дето имат нямат 900 кила ми се правите на отворени...Колега на колкото кажеж на толкова се гонимGofi написа:Малко вероятно е да ти хареса калибра-ако върви колкото звук издава........много шум за нищо,не му се връзвай въпера,уморен кон.beast31 написа:Бе,аз се замислям дали да не се пусна с Калибрата,ама с Уното.Единственно ме е страх,че ще вземе да ми хареса... Marea HLX 147ps Marea HLX 147ps
 Коментар
- 

Колега,а ти наясно ли си че въртящия момент на турбо автомобил е доста по-голям от този на атмосферка независимо че са с еднаква мощностGofi написа:...... Хонда Акорд VTEC-147ps,а сина ми с Ауди А3 1,8Т-150ps,ps-това са конете синко ако не знаеш...... Да ти напомням ли още че този въртящ момент на турбото ще дойде между 2500 и 3000 оборота,а на атмосферката в случая Калибра мисля че е на 4400 оборота,да не говорим и на какви обороти си слага максималната мощност.Не ми е ясно и на мене,защо не четете заглавието на темата,НИКЪДЕ не е упоменато че се търси гонка с турбо автомобил,а изрично вайпъра е упоменал в първия пост на темата че става въпрос за атмосферка Да ти напомням ли още че този въртящ момент на турбото ще дойде между 2500 и 3000 оборота,а на атмосферката в случая Калибра мисля че е на 4400 оборота,да не говорим и на какви обороти си слага максималната мощност.Не ми е ясно и на мене,защо не четете заглавието на темата,НИКЪДЕ не е упоменато че се търси гонка с турбо автомобил,а изрично вайпъра е упоменал в първия пост на темата че става въпрос за атмосферка Май някои хора почнаха да вадят саби ей тъй от самохвалство Май някои хора почнаха да вадят саби ей тъй от самохвалство при все че познавам лично колегата вайпър и е точен пич,не ви прави чест да се държите като п****и при все че познавам лично колегата вайпър и е точен пич,не ви прави чест да се държите като п****и П.П.На колегата Кромата 2.0 Тi. е в моргата от миналата година,така че не се подлъгвайте по подписа.Без цинизми, моля!Модераторски екип на fiat-bg.org

Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно П.П.На колегата Кромата 2.0 Тi. е в моргата от миналата година,така че не се подлъгвайте по подписа.Без цинизми, моля!Модераторски екип на fiat-bg.org

Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
 Коментар
- 

колега ще се радвам да се видим и да пием бира и да поговорим за колите ниGofi написа:В момента ти пиша от Манхайм-Германия,утре по обед си тръгвам с една Хонда Акорд VTEC-147ps,а сина ми с Ауди А3 1,8Т-150ps,ps-това са конете синко ако не знаеш,често идвам до Варна,имам семейни приятели във Владиславово,може да ти пиша и да се видим на по бира,и стига с тия -моята кола е много яка,карай си нормално да не те боли главата.v1per написа:Колега 100% съм сигурен, че моята кола е по-тиха от твойта мария, отивай да береш рози или ела към Варна да те понашамари уморения кон...Никога не съм казвал, а и няма да кажа, че атмоферните двигатели са по-добри от тези с принудително пълнене... все пак вижте и заглавието на темата какво е... а вие тука с турбо малолитражките ви дето имат нямат 900 кила ми се правите на отворени...Колега на колкото кажеж на толкова се гонимGofi написа:Малко вероятно е да ти хареса калибра-ако върви колкото звук издава........много шум за нищо,не му се връзвай въпера,уморен кон.beast31 написа:Бе,аз се замислям дали да не се пусна с Калибрата,ама с Уното.Единственно ме е страх,че ще вземе да ми хареса...  ето една две снимки на колата ми, доста често ходя на лукойл-а вечер да чоплим семки  :D ако някой ме познае ще се радвам да се запознаем ето една две снимки на колата ми, доста често ходя на лукойл-а вечер да чоплим семки  :D ако някой ме познае ще се радвам да се запознаем бтв. честито за автомобилите - добър избор ... много безаварийни бтв. честито за автомобилите - добър избор ... много безаварийни и не целя да се заяждам с някой просто пиша малко по-остро за да като има гонка адреналина да е по-голям и не целя да се заяждам с някой просто пиша малко по-остро за да като има гонка адреналина да е по-голям http://videos.streetfire.net/video/C...-in_684875.htm летящ от 60км/ч на 2ра срещу 33 16в (клипа е правен от гси 125к.с.)http://videos.streetfire.net/video/C...145_685677.htm срещу 145 1.9жтд + чип (клипа е правен от гси 150)

GTV 01', GTV 99', Spider 98' http://videos.streetfire.net/video/C...-in_684875.htm летящ от 60км/ч на 2ра срещу 33 16в (клипа е правен от гси 125к.с.)http://videos.streetfire.net/video/C...145_685677.htm срещу 145 1.9жтд + чип (клипа е правен от гси 150)

GTV 01', GTV 99', Spider 98'

Коментар
Реклама

Collapse

Атмосферки,Калибри,това-онова....А в подписа - 2.0 Т i.e :D
 Атмосферки,Калибри,това-онова....А в подписа - 2.0 Т i.e :D   

Коментар