Тоя опел с колко цола джанта е бре комши?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предизвиквам всички атмосферни фиати до 150к.с
Collapse
Заключена тема
X
X
-
с 15ки е... и ко стана ся няма бързи фиати така ли?на лукойл-а до бмв магазина постоянно стои едно седичи - пловдивско... ако е на някой форумец или познат предложете му.. да видим колко варвят тез типота... докарай си мега бързото уно да ме разплачеш... пак тези самолети стилота 2.4 170к.с. ... дайте да ги сверим с някоя астра 150каGTV 01', GTV 99', Spider 98'
ex: 145QV 97'
Коментар
-
v1per написа:с 15ки е... и ко стана ся няма бързи фиати така ли?на лукойл-а до бмв магазина постоянно стои едно седичи - пловдивско... ако е на някой форумец или познат предложете му.. да видим колко варвят тез типота... докарай си мега бързото уно да ме разплачеш... пак тези самолети стилота 2.4 170к.с. ... дайте да ги сверим с някоя астра 150каЦелта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
v1per написа:с 15ки е... и ко стана ся няма бързи фиати така ли?на лукойл-а до бмв магазина постоянно стои едно седичи - пловдивско... ако е на някой форумец или познат предложете му.. да видим колко варвят тез типота... докарай си мега бързото уно да ме разплачеш... пак тези самолети стилота 2.4 170к.с. ... дайте да ги сверим с някоя астра 150каПродавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
Gofi написа:beast31 написа:Бе,аз се замислям дали да не се пусна с Калибрата,ама с Уното.Единственно ме е страх,че ще вземе да ми хареса...GTV 01', GTV 99', Spider 98'
Коментар
-
v1per написа:Gofi написа:beast31 написа:Бе,аз се замислям дали да не се пусна с Калибрата,ама с Уното.Единственно ме е страх,че ще вземе да ми хареса...Marea HLX 147ps
Коментар
-
Gofi написа:...... Хонда Акорд VTEC-147ps,а сина ми с Ауди А3 1,8Т-150ps,ps-това са конете синко ако не знаеш......Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Gofi написа:v1per написа:Gofi написа:beast31 написа:Бе,аз се замислям дали да не се пусна с Калибрата,ама с Уното.Единственно ме е страх,че ще вземе да ми хареса...GTV 01', GTV 99', Spider 98'
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар