Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предизвиквам всички атмосферни фиати до 150к.с

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тоя опел с колко цола джанта е бре комши?
    Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

с 15ки е... и ко стана ся няма бързи фиати така ли?на лукойл-а до бмв магазина постоянно стои едно седичи - пловдивско... ако е на някой форумец или познат предложете му.. да видим колко варвят тез типота... докарай си мега бързото уно да ме разплачеш... пак тези самолети стилота 2.4 170к.с. ... дайте да ги сверим с някоя астра 150ка
      GTV 01', GTV 99', Spider 98'

ex: 145QV 97'

Коментар

beast31 написа:
        Бе,аз се замислям дали да не се пусна с Калибрата,ама с Уното.Единственно ме е страх,че ще вземе да ми хареса...
        Малко вероятно е да ти хареса калибра-ако върви колкото звук издава........много шум за нищо,не му се връзвай въпера,уморен кон.
        Marea HLX 147ps

Коментар

тук се заформя воина мейду атмосферки и турбо :D :D :D
          Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

v1per написа:
            с 15ки е... и ко стана ся няма бързи фиати така ли?на лукойл-а до бмв магазина постоянно стои едно седичи - пловдивско... ако е на някой форумец или познат предложете му.. да видим колко варвят тез типота... докарай си мега бързото уно да ме разплачеш... пак тези самолети стилота 2.4 170к.с. ... дайте да ги сверим с някоя астра 150ка
            За каква отсечка става въпрос колко метра или е с километри .

Коментар

v1per написа:
              колега нищо лично ама ако се пуснеш с колибрито срещу уно турбо не те виждам пред него нищо че е 120 кончета
              Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Gofi написа:
                beast31 написа:
                Бе,аз се замислям дали да не се пусна с Калибрата,ама с Уното.Единственно ме е страх,че ще вземе да ми хареса...
                Малко вероятно е да ти хареса калибра-ако върви колкото звук издава........много шум за нищо,не му се връзвай въпера,уморен кон.
                Колега 100% съм сигурен, че моята кола е по-тиха от твойта мария, отивай да береш рози или ела към Варна да те понашамари уморения кон...Никога не съм казвал, а и няма да кажа, че атмоферните двигатели са по-добри от тези с принудително пълнене... все пак вижте и заглавието на темата какво е... а вие тука с турбо малолитражките ви дето имат нямат 900 кила ми се правите на отворени...Колега на колкото кажеж на толкова се гоним

Коментар

Нищо лично към теб въпър,Кромака който виждам е перфектен автомобил,как си се качил на калибра,колкото до розите-те преминаха.
                  Marea HLX 147ps

Коментар

Ама и ти ни поднасяш нещо.... Атмосферки,Калибри,това-онова....А в подписа - 2.0 Т i.e :D
                    Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

v1per написа:
                      Gofi написа:
                      beast31 написа:
                      Колега 100% съм сигурен, че моята кола е по-тиха от твойта мария, отивай да береш рози или ела към Варна да те понашамари уморения кон...Никога не съм казвал, а и няма да кажа, че атмоферните двигатели са по-добри от тези с принудително пълнене... все пак вижте и заглавието на темата какво е... а вие тука с турбо малолитражките ви дето имат нямат 900 кила ми се правите на отворени...Колега на колкото кажеж на толкова се гоним
                      В момента ти пиша от Манхайм-Германия,утре по обед си тръгвам с една Хонда Акорд VTEC-147ps,а сина ми с Ауди А3 1,8Т-150ps,ps-това са конете синко ако не знаеш,често идвам до Варна,имам семейни приятели във Владиславово,може да ти пиша и да се видим на по бира,и стига с тия -моята кола е много яка,карай си нормално да не те боли главата.
                      Marea HLX 147ps

Коментар

Gofi написа:
                        ...... Хонда Акорд VTEC-147ps,а сина ми с Ауди А3 1,8Т-150ps,ps-това са конете синко ако не знаеш......
                        Колега,а ти наясно ли си че въртящия момент на турбо автомобил е доста по-голям от този на атмосферка независимо че са с еднаква мощност Да ти напомням ли още че този въртящ момент на турбото ще дойде между 2500 и 3000 оборота,а на атмосферката в случая Калибра мисля че е на 4400 оборота,да не говорим и на какви обороти си слага максималната мощност.Не ми е ясно и на мене,защо не четете заглавието на темата,НИКЪДЕ не е упоменато че се търси гонка с турбо автомобил,а изрично вайпъра е упоменал в първия пост на темата че става въпрос за атмосферка Май някои хора почнаха да вадят саби ей тъй от самохвалство при все че познавам лично колегата вайпър и е точен пич,не ви прави чест да се държите като п****и П.П.На колегата Кромата 2.0 Тi. е в моргата от миналата година,така че не се подлъгвайте по подписа.Без цинизми, моля!Модераторски екип на fiat-bg.org
                        Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

на 400 метра може да ти напрая половин кола ама на дълго ше ма биеш

Коментар

Gofi написа:
                            v1per написа:
                            Gofi написа:
                            beast31 написа:
                            В момента ти пиша от Манхайм-Германия,утре по обед си тръгвам с една Хонда Акорд VTEC-147ps,а сина ми с Ауди А3 1,8Т-150ps,ps-това са конете синко ако не знаеш,често идвам до Варна,имам семейни приятели във Владиславово,може да ти пиша и да се видим на по бира,и стига с тия -моята кола е много яка,карай си нормално да не те боли главата.
                            колега ще се радвам да се видим и да пием бира и да поговорим за колите ни ето една две снимки на колата ми, доста често ходя на лукойл-а вечер да чоплим семки :D ако някой ме познае ще се радвам да се запознаем бтв. честито за автомобилите - добър избор ... много безаварийни и не целя да се заяждам с някой просто пиша малко по-остро за да като има гонка адреналина да е по-голям http://videos.streetfire.net/video/C...-in_684875.htm летящ от 60км/ч на 2ра срещу 33 16в (клипа е правен от гси 125к.с.)http://videos.streetfire.net/video/C...145_685677.htm срещу 145 1.9жтд + чип (клипа е правен от гси 150)
                            Прикачени файлове

Коментар

v1per как можа да дадеш хубавата Делта за опел...може да намина някоя вечер на Лук-а да се запознаем
                              FoRzA ItaliA
                              Lancia Delta HPE
                              ex FIAT Uno 1,0 fire - продава се на части

Коментар

Колега ако беше от плд щяхме да замерим,да видя дали бяга тая калибра :D

Got nos?

Коментар

Working...
                                X