Митко да си траем че Орлин ще ни спре тока :D :D :D и нема да има power under pressure.TURBO SOCIETY
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предизвиквам всички атмосферни фиати до 150к.с
Collapse
Заключена тема
X
X
-
С Митака се видехме вчера той не е от заядливите , другия колега със типото е фен и има много победи недей да нападаш дружките все пак сме от един отбор стига ги храни във форума опраи колата и наказваи немци със кеф ама не ги храни във форума все пак всички сме приятели Спора го смятам за приключен ГТ тата са едни от най бързите бегачки на 400 метра на предно от кубатура под 2 литра - това е факт и който го успори ще се мери със мене историята помни коли 350 коня от 1.4 , незнам колко немски двигатели могат да се похвалят 250 коня от литъраре лека от мене за сега и нека силата ( и налягането бъде със нас )Power Under Pressure
Коментар
-
еми колегата май е объркал форума в такъв случай,аз се пошегувах а те така раздуха темата като чели кой знае какво е станало.да ходи да се бега в VW форума там може да има успех.тук при нас ще го накажат лошо.относно колата ти знаеш какво и трябва ,сега събирам парички и се надявам скоро да тръгне както искам.ще се чуем по тела да се видим че имам да ти давам нещо.лека от мен и безаварийно :DПродавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
sonicempire написа:еми колегата май е объркал форума в такъв случай,аз се пошегувах а те така раздуха темата като чели кой знае какво е станало.да ходи да се бега в VW форума там може да има успех.тук при нас ще го накажат лошо.относно колата ти знаеш какво и трябва ,сега събирам парички и се надявам скоро да тръгне както искам.ще се чуем по тела да се видим че имам да ти давам нещо.лека от мен и безаварийно :DPower Under Pressure
Коментар
-
хахахах колеги който има проблем с навиването на километри да ми даде колата на мен правя по 2 смени на масла за година.White power има тунинг сабор на язовир доспат тази събота и неделя и е на палатки въпреки че ти не си много за такива изпълнения.все пак и останалите колеги да си помислят .да се съберем и да отидем солидна банда.знам че темата не е за тук но използвам това че много хора я гледат ивсе са надъханиПродавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
mnpenchev
Реклама
Collapse
Коментар