Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предизвиквам всички атмосферни фиати до 150к.с

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

v1per написа:
    15 мнения и нищо съществено... що не си прекръстите форума на голф клуб?... има толкова добри фиати... или собствениците не им стиска или са пълни дрегели половината...
    batinka mnogo si dale4e ina4e shte tu napravq edin reis.... ako imash put kum sofiq pishi!!!!!stava vapros za tipo 2.0 16v
    Fiat Tipo 2.0 16V

Коментар

за сега нямам, ако и ти имаш към варна пиши
      GTV 01', GTV 99', Spider 98'

ex: 145QV 97'

Коментар

alekzz написа:
        v1per написа:
        Имаше едно мнение
        Абе то тия калибри много вървежни бе!!!! Като им влезеш във форума и четеш как всяка калибра си праи гаври с АBF-ове,разни купета,бмв-та,ХГТ-та пък най голямата им изцепка беше как размазват Honda Civik 1.8 VTI с 2-3 коли.Толкова ми стана интересно как стават тези неща, че се регистрирах даже във форума да попитам, ама те на - нещо им е прецакан форума и не мога да пиша мнения!То верно че всичко си зависи и от шофьора, ама пък то най-големите карачи калибри ли карат?!?Тея направо скриват топката и на БМВ форума
        Да човече, много са вървежни тези калибри!!! А ти какво караше?
        Да кажем , че карам нещо което е малко по вървежно от Калибра
        абе брат.ти да не си приятел на бебока.само простотии плямпаш.нали едно голфче gti ще те разчекне та да не говорим за калибра.нямате ли си форуми на ситроен.
        fiat bravo 1.6 16v gt
        fiat marea 1.9 8v jtd
        fiat punto 1.7 td
        fiat marea 1.6 16v

Коментар

хахахах виртуални рацери!! само говорите ми се струва
          Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

v1per написа:
            за сега нямам, ако и ти имаш към варна пиши
            ок
            Fiat Tipo 2.0 16V

Коментар

sonicempire написа:
              хахахах виртуални рацери!! само говорите ми се струва
              ти някаф ултра мега рацер ли си ?
              Fiat Tipo 2.0 16V

Коментар

колега може ли да ни преведеш какво означава това което си написал,аз не знам такива словосъчетания ултра мега...а относно това дали съм рацер да редовно те дърпам по светофарите

Коментар

sonicempire написа:
                  колега може ли да ни преведеш какво означава това което си написал,аз не знам такива словосъчетания ултра мега...а относно това дали съм рацер да редовно те дърпам по светофарите
                  ела дове4ера на бояна да ме друпне6!
                  Fiat Tipo 2.0 16V

Коментар

Колега sonicempire, valeri87 хич не е клавиатурен рацер момчето има много стартове на Бояна, Божурище, Дупница и т.н., а тебе май само във форума съм те виждал да се дърпаш. Смея да твърдя ,че колата му върви доста добре.
                    FIAT Punto GT'96 131hp
                    FIAT Punto TD 60 '98
                    Alfa Romeo 155 2.0 16v Т.s.

Коментар

към колко часа?

Коментар

а и относно дърпанията митак по редки са да наистина aма поне ми е здрава турбината

Коментар

Ами случва се то тия турбини не са вечни :D :D :D
                          FIAT Punto GT'96 131hp
                          FIAT Punto TD 60 '98
                          Alfa Romeo 155 2.0 16v Т.s.

Коментар

IHI Японската сила абе и на мен нещо ми пипа маслото малко ама още е в нормалните границиза 2000км ми е изяла 300 350гр

Коментар

v1per написа:
                              Gofi написа:
                              Seicento Sporting Abarth написа:
                              Ей, ша дода и ша ви напукам шушоните със Сейчентото.
                              На теб разчитаме колега,напукай му шушоните на калибрата
                              аз до 3000 оборота ако му карам пак имам шанс да го взема, Голфи :D
                              Баце аз съм навит , но на къси участъци с доста завои да те видя как ще ме гониш с тая голямата кошница Нищо лично , но ако си спомняш на писта Виница( Ретро обиколката на Варна) доста по малки и слаби автомобили(включително и двата трабанта) направиха по-добри времена от Калибрата и Голфа, също на Рали Галатея победи колежката Цвети от София със Сейченто Абарт.Дано не се надъхвате много и ако ще правите нещо такова гледайте да не застрашавате живота на останалите участници в движението и пешеходците Мир Вам
                              Alfa Romeo Centocinquantasei

Коментар

ГТ отбора да не се кара че ша ви спра поддъжката ) и нема се обиждате на кой турбината му била във масло и на кой не а толкова много изкате да се бегаме кажете кога къде и идвам и аз ( не със моята а със другото ГТ )
                                Power Under Pressure

Коментар

Working...
                                X