Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предизвиквам всички атмосферни фиати до 150к.с

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

те си знаят кои са
    Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Ми гледате бе хора това със залозите го има в "Бързи и яростни", който иска да печели от тази работа си има различни видове шампионати както каза един колега по-горе в постовете. Айде стига спам че развалихме темата на човека.
      FIAT Punto GT'96 131hp
      FIAT Punto TD 60 '98
      Alfa Romeo 155 2.0 16v Т.s.

Коментар

sonicempire написа:
        човек ви пусне мухата и после да ви гледа сеира.големи рацери сте .само седите и се подигравате в анонимна сянка а на живо не сте толкова отворени
        Ммма батенце, то май ти се яви в таз тема като голем рацер и играч, не мислиш ли?А тва подчертаното, като покана за среща ли го разбирам, а? :D

Коментар

Ще се опитам да отговоря на всички:Не съм хазартна личност, че да се пускам за пари, също и ако мислех да го правя нямаше да си купя калибра с20хе... мисля, че адреналина не се постига само със залози... аз лично колата съм се взел за да си правя якото, а не да печеля от нея!!!14ти юли съм в Бургас (заради мача) и нека колегите които са надъхани да пишат л.с. да се разберем... На колегите със ултра мега супер дупер бързите пунтота ви каня тук във Варна да дойдете да си видете колко ви вървят фиатчетата (и голфа вкл.) естествено за пари... имаме хора с опели които няма да ви откажат на голям залог даже ако спечелите ще ви платят и горивото (хем пък и ще ви видим какви сте на живо... ние нали сме мишоци). И един въпрос към вас - Къде видяхте че предизвиквам фиати с принудително пълнене? Или да сменя темата на "Предизвиквам всички фиати без турбо!" за да звучи още по-грубо и по-маниашко... ако ме разбирате?! Карал съм турбо италианка и знам много добре как върви... но поради една или друга причина пак си купих Калибра... и просто за кефа исках да се пусна с атм. италианка в горе долу моя клас за да направя сравнение как върви... Gofi - много ми е Х какво правиш в този раздел на форума? На супер малоумните ти мнения адски много се смях! :D Имаше едно мнение
          Абе то тия калибри много вървежни бе!!!! Като им влезеш във форума и четеш как всяка калибра си праи гаври с АBF-ове,разни купета,бмв-та,ХГТ-та пък най голямата им изцепка беше как размазват Honda Civik 1.8 VTI с 2-3 коли.Толкова ми стана интересно как стават тези неща, че се регистрирах даже във форума да попитам, ама те на - нещо им е прецакан форума и не мога да пиша мнения!То верно че всичко си зависи и от шофьора, ама пък то най-големите карачи калибри ли карат?!?Тея направо скриват топката и на БМВ форума
          Да човече, много са вървежни тези калибри!!! А ти какво караше?
          GTV 01', GTV 99', Spider 98'

ex: 145QV 97'

Коментар

sonicempire - много добре знам колко клапаново е ГТ-то, даже имам някакво там под ръка Имах в предвид за TC-тата 8V,16V, 20V а това с парите ( и то 200,-лв ) как да ти кажа - смешно е Колегата Ivanko RS има силна кола, но никъде по форумите не е тръгнал да търси залози, напротив-ходи и кара по любителски шампионати с регламент и реална конкуренция на все пак подготвени донякъде трасета и това всичкото от любов към спорта Достойно за уважение, а и не мисли че неговата кола е по-евтина за правене

Коментар

:D :D :D :D :D :D
              Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

v1per написа:
                Ще се опитам да отговоря на всички:Не съм хазартна личност, че да се пускам за пари, също и ако мислех да го правя нямаше да си купя калибра с20хе... мисля, че адреналина не се постига само със залози... аз лично колата съм се взел за да си правя якото, а не да печеля от нея!!!14ти юли съм в Бургас (заради мача) и нека колегите които са надъхани да пишат л.с. да се разберем... На колегите със ултра мега супер дупер бързите пунтота ви каня тук във Варна да дойдете да си видете колко ви вървят фиатчетата (и голфа вкл.) естествено за пари... имаме хора с опели които няма да ви откажат на голям залог даже ако спечелите ще ви платят и горивото (хем пък и ще ви видим какви сте на живо... ние нали сме мишоци). И един въпрос към вас - Къде видяхте че предизвиквам фиати с принудително пълнене? Или да сменя темата на "Предизвиквам всички фиати без турбо!" за да звучи още по-грубо и по-маниашко... ако ме разбирате?! Карал съм турбо италианка и знам много добре как върви... но поради една или друга причина пак си купих Калибра... и просто за кефа исках да се пусна с атм. италианка в горе долу моя клас за да направя сравнение как върви... Gofi - много ми е Х какво правиш в този раздел на форума? На супер малоумните ти мнения адски много се смях! :D Имаше едно мнение
                Абе то тия калибри много вървежни бе!!!! Като им влезеш във форума и четеш как всяка калибра си праи гаври с АBF-ове,разни купета,бмв-та,ХГТ-та пък най голямата им изцепка беше как размазват Honda Civik 1.8 VTI с 2-3 коли.Толкова ми стана интересно как стават тези неща, че се регистрирах даже във форума да попитам, ама те на - нещо им е прецакан форума и не мога да пиша мнения!То верно че всичко си зависи и от шофьора, ама пък то най-големите карачи калибри ли карат?!?Тея направо скриват топката и на БМВ форума
                Може би наистина съм малоумен за да обърна внимание на автоматична пералня-калибра
                Marea HLX 147ps

Коментар

v1per написа:
                  Имаше едно мнение
                  Да кажем , че карам нещо което е малко по вървежно от Калибра

Коментар

ми ела на моренце за да покажеж сутиенчето как върви

Коментар

v1per написа:
                      ми ела на моренце за да покажеж сутиенчето как върви
                      Ако ме каниш на твои разноски тръгвам още сега :PP.S. Абе извинявайте, ама всеки който пропътува над 50км само и само да се дръпне с някого е достоен да го соча с пръст и да му се смея с глас!

Коментар

alekzz написа:
                        Абе извинявайте, ама всеки който пропътува над 50км само и само да се дръпне с някого е достоен да го соча с пръст и да му се смея с глас!
                        Alfa 159 SW 2.4 Ti
                        Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                        "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Ей, ша дода и ша ви напукам шушоните със Сейчентото.
                          Alfa Romeo Centocinquantasei

Коментар

ivanko_rs написа:
                            Хахахахахаах,май от таз последна страница почти всички сте покер майстори,остава да се появи и крупие да ви прибере парите ,та да ви доди акъла...... П.П.Какво друго мога да кажа на такива безсмислени постове
                            1+
                            Alfa Romeo Centocinquantasei

Коментар

Seicento Sporting Abarth написа:
                              На теб разчитаме колега,напукай му шушоните на калибрата
                              Marea HLX 147ps

Коментар

Gofi написа:
                                Seicento Sporting Abarth написа:
                                На теб разчитаме колега,напукай му шушоните на калибрата
                                аз до 3000 оборота ако му карам пак имам шанс да го взема, Голфи :D

Коментар

Working...
                                X