beboka11 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предизвиквам всички атмосферни фиати до 150к.с
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колега, да си гледат работата тези които оплюват този пост. Щом големия гъзар с "бързия" опел е тарикат и има право да пуска такива теми, значи всеки има право да предлага каквото иска, дори било то и пари !sonicempire написа:колегата с калибрата идва в софия слага 200лв на масата и го водя горе на бояна да ми ги даде :D :D :DFiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
тя колата сега не ми е много наред ,но съм сигурне че пак ще съм отпред,а относно гонките е традиция да се сложи някой лев :D :D :D а за колегата дето каза че гледаме много филми ще му отговоря:някой живеят във филма ,а други седят и само го гледат отстраниПродавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
Аз сам филмиран! Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 Предизвиквам всички от София до 150к.с. да се пробваме! Фиата от потписа е 100% стоков, даже е и с катализатор и с въздушен филтър на 1седмица Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Ако хода кам Приморско тази година ще се свържа с колегата от Варна с Колибата за да се дръпнем на по едно Бургаско .Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina
Къде отиваш ти, може би?
Коментар
-
sim4ata написа:Аз сам филмиран! Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 Предизвиквам всички от София до 150к.с. да се пробваме! Фиата от потписа е 100% стоков, даже е и с катализатор и с въздушен филтър на 1седмица Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Ако хода кам Приморско тази година ще се свържа с колегата от Варна с Колибата за да се дръпнем на по едно Бургаско .
Коментар
-
sonicempire написа:е ще ви искаме пари,кой дава безплатен обяд
Коментар
-
За пичагата с калибрата айде към сланчев бряг или бургас ела да те пробвам ама за под 250-300 лв не ми говори, с голф или с браво ще съм,може и с лансер искам да те видя колко си бърз в огледалото ми!!!!!!!!"Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар