Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предизвиквам всички атмосферни фиати до 150к.с

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

beboka11 написа:
    аз съм от софиа и имам голф 2000 16в, хем са бавни хем никой не излиза
    Пиши ми на лично кога ще го изкараш тоя винтилиран Голф !?! ...
    Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now

Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
    Fiat Tipo 1991 - ex
    Fiat Uno Fire - ex ex

Коментар

Айде бебчо, вече имаш конкуренция. Поне снимайте да видим тоз бърз Голф колко много върви

Коментар

еееееееееее най накрая един дасе съгласи аз щети кажа като го взема сега не е в мен
        бмв форевар м5

Коментар

еееееее най накрая бебока да се престраши да се пусне с нещо италианско освен с мен разбирасе А БЕБО
          fiat bravo 1.6 16v gt
          fiat marea 1.9 8v jtd
          fiat punto 1.7 td
          fiat marea 1.6 16v

Коментар

чакай даго вземе и тогава
            бмв форевар м5

Коментар

Колега, да си гледат работата тези които оплюват този пост. Щом големия гъзар с "бързия" опел е тарикат и има право да пуска такива теми, значи всеки има право да предлага каквото иска, дори било то и пари !
              sonicempire написа:
              колегата с калибрата идва в софия слага 200лв на масата и го водя горе на бояна да ми ги даде :D :D :D
              Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
              Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

тя колата сега не ми е много наред ,но съм сигурне че пак ще съм отпред,а относно гонките е традиция да се сложи някой лев :D :D :D а за колегата дето каза че гледаме много филми ще му отговоря:някой живеят във филма ,а други седят и само го гледат отстрани
                Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Аз сам филмиран! Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 Предизвиквам всички от София до 150к.с. да се пробваме! Фиата от потписа е 100% стоков, даже е и с катализатор и с въздушен филтър на 1седмица Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Ако хода кам Приморско тази година ще се свържа с колегата от Варна с Колибата за да се дръпнем на по едно Бургаско .
                  Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina

Къде отиваш ти, може би?

Коментар

sim4ata написа:
                    Аз сам филмиран! Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 Предизвиквам всички от София до 150к.с. да се пробваме! Фиата от потписа е 100% стоков, даже е и с катализатор и с въздушен филтър на 1седмица Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Ако хода кам Приморско тази година ще се свържа с колегата от Варна с Колибата за да се дръпнем на по едно Бургаско .
                    Мми екстра си значи! (щом си филмиран) :D Що не се разберете с другия актьор (колегата с бързото пунто ГТ) и не се пуснете?Пък останалите с бавните коли ще гледаме, ко друго ни остава :D

Коментар

е ще ви искаме пари,кой дава безплатен обяд

Коментар

sonicempire написа:
                        е ще ви искаме пари,кой дава безплатен обяд
                        Ааа нямай грижи за парите, само кажи по колко стотин лв. си приготвим!Не за друго, мма ще е тъпо да изпуснем такава ’прожекция’ заради некви си кинти :D Кога друг път ще ни се отдаде да гледаме гонка с таквиз ’бързи’ автомобили като пунто ГТ в stock вариант

Коментар

За пичагата с калибрата айде към сланчев бряг или бургас ела да те пробвам ама за под 250-300 лв не ми говори, с голф или с браво ще съм,може и с лансер искам да те видя колко си бърз в огледалото ми!!!!!!!!
                          "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
                          Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont

Коментар

Хахахахахаах,май от таз последна страница почти всички сте покер майстори,остава да се появи и крупие да ви прибере парите ,та да ви доди акъла...... П.П.Какво друго мога да кажа на такива безсмислени постове
                            Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

човек ви пусне мухата и после да ви гледа сеира.големи рацери сте .само седите и се подигравате в анонимна сянка а на живо не сте толкова отворени

Коментар

sonicempire написа:
                                човек ви пусне мухата и после да ви гледа сеира.големи рацери сте .само седите и се подигравате в анонимна сянка а на живо не сте толкова отворени
                                Това за кого се отнася
                                Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Working...
                                X