Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предизвиквам всички атмосферни фиати до 150к.с

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

аз пък предизвиквам всички до 75 коня , да ви е яд
    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

момчета СОФИА само софиа
      бмв форевар м5

Коментар

beboka11 написа:
        момчета СОФИА само софиа
        Къде е това софИА бе???Да не става въпрос за софия?

Коментар

mnpenchev написа:
          Пак си оставаме само с писане по форума...Аз предизвиквам всички дръгели до 150 коня...
          след 2 седмици ще имам път до слънчев бряг... може да измислим нещо кво ще кажеш?
          GTV 01', GTV 99', Spider 98'

ex: 145QV 97'

Коментар

Казвам да

Коментар

И какво става след една гонка или както там му казвате,може би ви порастват с 2-3-5-10см оная работа,единия натрива носа на другия и после айде на майстори,карайте си колите като хората,гледайте си гаджетата и няма да ви болят главите-тоя се дръпнал с Голф,оня се дръпнал с БМВ и т.н.т, и какво от това,адреналина се вдига и от други неща.
              Marea HLX 147ps

Коментар

Gofi написа:
                И какво става след една гонка или както там му казвате,може би ви порастват с 2-3-5-10см оная работа,единия натрива носа на другия и после айде на майстори,карайте си колите като хората,гледайте си гаджетата и няма да ви болят главите-тоя се дръпнал с Голф,оня се дръпнал с БМВ и т.н.т, и какво от това,адреналина се вдига и от други неща.
                Евалла
                Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Gofi написа:
                  Точно така!

Коментар

Нищо няма да ми порасне, просто искам да видя с колко ще ме отвее колегата с калибрата, пък и на яве няма толкова навитаци за пускане. Нямам мераци да натривам носа на никой, просто за емоцията го правя. А и не се надявам да му взема старт.

Коментар

Gofi написа:
                      пък може и комплекси да избиват знаи ли се
                      АlfaRomeo 146 1.4 16V TS.

Коментар

mnpenchev написа:
                        Нищо няма да ми порасне, просто искам да видя с колко ще ме отвее колегата с калибрата, пък и на яве няма толкова навитаци за пускане. Нямам мераци да натривам носа на никой, просто за емоцията го правя. А и не се надявам да му взема старт.
                        Хубаво ти е Стилото,не падаш ли малко ниско на Калибра,ако ще и 500коня да е ,си е грозничка Калибрата-като подадат повече газ все и едно чувам стара пералня
                        Marea HLX 147ps

Коментар

колегата с калибрата идва в софия слага 200лв на масата и го водя горе на бояна да ми ги даде :D :D :D
                          Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

sonicempire написа:
                            колегата с калибрата идва в софия слага 200лв на масата и го водя горе на бояна да ми ги даде :D :D :D
                            хахаха :D То това е ясно :D
                            Grande Punto 1.3 75 hp
                            Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

колегата с калибрата ако идваш към слънчев бряг се обади да я пробваме таз бърза калибра пък които падне ще почерпи

Коментар

абе колеги ние го уплашихме момчето,нещо взе да не пише
                                Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Working...
                                X