Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предизвиквам всички атмосферни фиати до 150к.с

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Predatorsi написа:
    ...ще повече 2.0 16v ,за 2-ка говорим...
    Голф 2-ка няма 2.0 16в. Имат един 1.8 дето....е лош

Коментар

Голф 2 1.8 16V KR върви повече от 3-ка ABF, така че хич не е лош

Коментар

А пък 1.8 GTI G60 160 Ch още по добре
        punto HGT

Коментар

15 мнения и нищо съществено... що не си прекръстите форума на голф клуб?... има толкова добри фиати... или собствениците не им стиска или са пълни дрегели половината...
          GTV 01', GTV 99', Spider 98'

ex: 145QV 97'

Коментар

Ми много си далеч, ако си в Сф ще има доста кандидати.......

Коментар

v1per написа:
              15 мнения и нищо съществено... що не си прекръстите форума на голф клуб?... има толкова добри фиати... или собствениците не им стиска или са пълни дрегели половината...
              Ела до Стара Загора да ти разкажа играта
              Уважавам тези,които ме уважават!
              Clube do Marea!

Коментар

между другото ще идвам до ст. загора само, че с влака... тази събота има опън еър парти... просто доста скъпо ще ми излезе :Р ако си разделим разходите идвам :Рп.с. Е ТОВА Е МНЕНИЕ!
                GTV 01', GTV 99', Spider 98'

ex: 145QV 97'

Коментар

v1per написа:
                  А ти не си ли потребител на този форум? Смяташ ли че на някой му се занимава с това да задоволява непремено твойте желания Форума си има име , и ако ти си попаднал случайно на неправилното място коригира се . Все пак гледам че знаеш каде да отидеш "Голф Клуб"
                  Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

UOX ко рече, докога ште чакам тебе с бързиа фиат
                    бмв форевар м5

Коментар

Няма ли някой с фиат 2,0 20v да му разкаже играта на този изгнил опел...

Коментар

elbatros написа:
                        Няма ли някой с фиат 2,0 20v да му разкаже играта на този изгнил опел...
                        на пунтовеца мислех да слагам такъв двигател ама ще ми скаса предницата и се отказах този двигател беше от браво нали

Коментар

v1per ако идеш към Бургас, телефона ми го има някаде из форума, аз съм с колата от подписа, па може и други кандидати да намерим.

Коментар

beboka11 написа:
                            UOX ко рече, докога ште чакам тебе с бързиа фиат
                            Нали ти казах, че с тебе няма да се пускам щот ме е страх бре

Коментар

v1per написа:
                              между другото ще идвам до ст. загора само, че с влака... тази събота има опън еър парти... просто доста скъпо ще ми излезе :Р ако си разделим разходите идвам :Рп.с. Е ТОВА Е МНЕНИЕ!
                              колега ако минаваш през в.търново.. нямаш грижи ..може да се засечем на някой права :P
                              ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Пак си оставаме само с писане по форума...Аз предизвиквам всички дръгели до 150 коня...

Коментар

Working...
                                X