Аве путьо сега ще ти обесня кратко и ясно как стоят нещата...Къде съм написал, че ще надърпам всички фиати до 150 коня? Просто написах предизвиквам с намерение да си сравня колата колко върви с тези от Италианския лагер... а капацитети като теб почват да пишат глупости и така стават интригите... никого не съм целял да засегна с темата си и да обидя, но това време което измина до сега и нито един надъхал се да се пуснем от Варна говори достатъчно колко ви са "читави" и бързи колите... Въобще не си мисля, че карам Порше и мога да ти кажа 50000лв да имах за кола пак ще си карам Калибра защото съм фен и защото като седна всеки път в нея си казвам "Ебаси яката кола" и тва не защото не съм карал коли за по 100000лв дето са над 300коня и ускоряват за под 6 секунди (които ти скоро може би в близките 10 години няма да имаш възможност да караш) просто съм решил, че това е колата за мен, а не защото съм имал пари за такава и такава съм си купил предполагам както в твоя случай И Искам да ми напишеш мозък такъв, с какво твоята кола е "ЕДНА КЛАСА" над моята? По сигурност ли, по динамика ли, по икономичност ли, по издражливост ли, по овехтяване ли, пазарна стойност, екстри може би? Чакам да ми отговориш на въпросите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предизвиквам всички атмосферни фиати до 150к.с
Collapse
Заключена тема
X
X
-
v1per написа:Аве путьо сега ще ти обесня кратко и ясно как стоят нещата...Къде съм написал, че ще надърпам всички фиати до 150 коня? Просто написах предизвиквам с намерение да си сравня колата колко върви с тези от Италианския лагер... а капацитети като теб почват да пишат глупости и така стават интригите... никого не съм целял да засегна с темата си и да обидя, но това време което измина до сега и нито един надъхал се да се пуснем от Варна говори достатъчно колко ви са "читави" и бързи колите... Въобще не си мисля, че карам Порше и мога да ти кажа 50000лв да имах за кола пак ще си карам Калибра защото съм фен и защото като седна всеки път в нея си казвам "Ебаси яката кола" и тва не защото не съм карал коли за по 100000лв дето са над 300коня и ускоряват за под 6 секунди (които ти скоро може би в близките 10 години няма да имаш възможност да караш) просто съм решил, че това е колата за мен, а не защото съм имал пари за такава и такава съм си купил предполагам както в твоя случай И Искам да ми напишеш мозък такъв, с какво твоята кола е "ЕДНА КЛАСА" над моята? По сигурност ли, по динамика ли, по икономичност ли, по издражливост ли, по овехтяване ли, пазарна стойност, екстри може би? Чакам да ми отговориш на въпросите.
Коментар
-
Нито ме знаеш нито ме познаваш,за да коментираш колко си карам колата,ЯСНО.Със сигурност от както я имам съм навъртял мнооооого повече километри от теб по цяла България.С коли се занимавам от достатъчно много време за да твърдя,че калибрата е най-куция опел който съществува,не ми разправяй и колко струват фиатовете,защото ако си продам купето ще си купя поне 3 калибри,но никога няма да стане това!!!Поради простата причина,че като тръгна на дълъг път с колибата,трябва да си нося дъски да ги сложа напречно на купето като се изкърти някоя седалка от пода поради гнилоч!!!А коментарати за колите от по не знам си колко хиляди и колко коне,такива съм карал преди да разбереш (ако си разбрал въобще)за какво се живее!!!Айде със здраве и по скорошен лек за ръждата,че и в опътването на колибата се забелязва ръжда!!!
Коментар
-
evgeni85 написа:ама ти си много странен комплексиран човек... какво си мислиш че караш бе порше ли? как може да наречеш калибрата изобщо кола? А за купетата недей да говориш защото са с класи над твоята... Това че кризата е принудила хората да си продават колите за без пари не значи че струват толкова. За какво си просиш наказание? Идваш в чужд форум и почваш да се пъчиш "вижте не какво карам,няма кой да ме мине" Кацни малко на земята, и внимавай по пътя докато караш да не блъснеш някое куче че може да те ухапе :D :D :D
Коментар
-
pugsy написа:Нито ме знаеш нито ме познаваш,за да коментираш колко си карам колата,ЯСНО.Със сигурност от както я имам съм навъртял мнооооого повече километри от теб по цяла България.С коли се занимавам от достатъчно много време за да твърдя,че калибрата е най-куция опел който съществува,не ми разправяй и колко струват фиатовете,защото ако си продам купето ще си купя поне 3 калибри,но никога няма да стане това!!!Поради простата причина,че като тръгна на дълъг път с колибата,трябва да си нося дъски да ги сложа напречно на купето като се изкърти някоя седалка от пода поради гнилоч!!!А коментарати за колите от по не знам си колко хиляди и колко коне,такива съм карал преди да разбереш (ако си разбрал въобще)за какво се живее!!!Айде със здраве и по скорошен лек за ръждата,че и в опътването на колибата се забелязва ръжда!!!GTV 01', GTV 99', Spider 98'
ex: 145QV 97'
Коментар
-
Няма и какво да коментираш,това че във Варна никой не иска да се занимава с тъпотии те ти не значи,че си най-великия опелджия,за постовете няма нужда даже да споменаваш на кой са по тъпи,то си се вижда и си за смях пред баня народ,сигурен съм,че бая потребители (включително и аз)ти се забавляват на тъпотиите ,не е тук мястото да се правиш на велик,по добре ходи потичаи някъде 2-3 километра за здраве и лягай да спиш. И не се обиждай,забелязах че много се палиш за колибката си.Заключено!Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар