за какво да даваш 5 бона за моят кошник като можеш за толкова пари да си купиш 3 курника като твоят и даже ще ти дадат като бонус 5 кила кит и кора с яйца :D :D :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предизвиквам всички атмосферни фиати до 150к.с
Collapse
Заключена тема
X
X
-
pugsy написа:Тез опели не знам колко вървят ама преди да ми се преебе типото,Астра,Кадет и Калибра ги праих смешни,стокови без грам подобрения.С купето е друга работа,ако е стоково все си мисля,че е 1 идея по бавно от горе изброените.
Коментар
-
pugsy написа:Тез опели не знам колко вървят ама преди да ми се преебе типото,Астра,Кадет и Калибра ги праих смешни,стокови без грам подобрения.С купето е друга работа,ако е стоково все си мисля,че е 1 идея по бавно от горе изброените.GTV 01', GTV 99', Spider 98'
ex: 145QV 97'
Коментар
-
v1per написа:pugsy написа:Тез опели не знам колко вървят ама преди да ми се преебе типото,Астра,Кадет и Калибра ги праих смешни,стокови без грам подобрения.С купето е друга работа,ако е стоково все си мисля,че е 1 идея по бавно от горе изброените.
Коментар
-
v1per написа:pugsy написа:Тез опели не знам колко вървят ама преди да ми се преебе типото,Астра,Кадет и Калибра ги праих смешни,стокови без грам подобрения.С купето е друга работа,ако е стоково все си мисля,че е 1 идея по бавно от горе изброените.
Коментар
-
pugsy написа:v1per написа:pugsy написа:Тез опели не знам колко вървят ама преди да ми се преебе типото,Астра,Кадет и Калибра ги праих смешни,стокови без грам подобрения.С купето е друга работа,ако е стоково все си мисля,че е 1 идея по бавно от горе изброените.
Коментар
-
Пъгси аз да дойда до София, защото не си сигурен че твоя кенеф ще те докара до Варна ли? Ти сигурно на повече от 15км от София излизаш само с пътна помощ зад теб нали? :D Ми то точно това е проблема ви, че няма никой във Варна който да накаже най-бавния Опел със 150к.с. мотор ... състезатели такива Евгени я сравни малко цените в мобилетата на калибрите и купетата съотношение цена/години базови модели и топ модели ... после пак ми говори за цени отворкоGTV 01', GTV 99', Spider 98'
ex: 145QV 97'
Коментар
-
v1per написа:Пъгси аз да дойда до София, защото не си сигурен че твоя кенеф ще те докара до Варна ли? Ти сигурно на повече от 15км от София излизаш само с пътна помощ зад теб нали? :D Ми то точно това е проблема ви, че няма никой във Варна който да накаже най-бавния Опел със 150к.с. мотор ... състезатели такива Евгени я сравни малко цените в мобилетата на калибрите и купетата съотношение цена/години базови модели и топ модели ... после пак ми говори за цени отворко
Коментар
-
ама ти си много странен комплексиран човек... какво си мислиш че караш бе порше ли? как може да наречеш калибрата изобщо кола? А за купетата недей да говориш защото са с класи над твоята... Това че кризата е принудила хората да си продават колите за без пари не значи че струват толкова. За какво си просиш наказание? Идваш в чужд форум и почваш да се пъчиш "вижте не какво карам,няма кой да ме мине" Кацни малко на земята, и внимавай по пътя докато караш да не блъснеш някое куче че може да те ухапе :D :D :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар