насъстезавахме се най накрая
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предизвиквам всички атмосферни фиати до 150к.с
Collapse
Заключена тема
X
X
-
v1per написа:ivanko_rs няма проблем братоПросто ми е много смешно когато някой говори за непознат човек глупости и въобще не се замисля над това което пише (в случая Гофи)... Аз лично не те познавам, но съм 100% убеден, че иванко рс е много по-начетен и с много по-голям опит от теб в "тунинговането"... доста хора биха го потвърдили....Не ми се коментира повече... нека момчетата от Бургас да ми пишат л.с. за да се разберем кога и къде да се чакаме и къде ще може да се осъществи надпреварата
Евгени85 тез купета са много бързи човек няма смисъл просто :D
Коментар
-
Sorry, че ще разочаровам всички, просто последния момент ми възникна работа и ходенето ми се отложи... никога не бих отказал за дръпка на който и да е където и да еизвинявам се пак на всички фенове... ако имате път към Варна пишете !!!евгени85 - заповядай във Варна... има снимачен екип колкото искаш
Смел човек съм ... да... и какво като предизвиквам до 150к.с. всички? Да съм написал някъде, че съм по-бърз от всички? Или, че карам самолет? Щом до сега от толкова време един от Варна няма надъхан ... ако търся до 115 коня дали ще има повече как мислиш?
GTV 01', GTV 99', Spider 98'
ex: 145QV 97'
Коментар
-
v1per написа:Sorry, че ще разочаровам всички, просто последния момент ми възникна работа и ходенето ми се отложи... никога не бих отказал за дръпка на който и да е където и да еизвинявам се пак на всички фенове... ако имате път към Варна пишете !!!евгени85 - заповядай във Варна... има снимачен екип колкото искаш
Смел човек съм ... да... и какво като предизвиквам до 150к.с. всички? Да съм написал някъде, че съм по-бърз от всички? Или, че карам самолет? Щом до сега от толкова време един от Варна няма надъхан ... ако търся до 115 коня дали ще има повече как мислиш?
Коментар
-
billyboy` написа:е как пък така все във последния момент на наи бързите или им изниква някаква работа или някакъв проблем по колата хахахаGTV 01', GTV 99', Spider 98'
Коментар
-
v1per написа:billyboy` написа:е как пък така все във последния момент на наи бързите или им изниква някаква работа или някакъв проблем по колата хахахаex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
mnpenchev
v1per написа:billyboy` написа:е как пък така все във последния момент на наи бързите или им изниква някаква работа или някакъв проблем по колата хахахаако имам път към Варна, ще се намерим за една дръпка.
Коментар
-
Снощи имаше една гонка на лука срещу едно фиат купе 2.0 16в синьо ... след лош мой старт купето тръгна с една кола пред мен... в края на втора бях до него и тъкмо включих на трета и почнах да излизам доста пред него и той върна гастаи после го питам - Що спря бе пич? и той ми отговори: Еми то до 2ра се гоня аз бе брато повече за какво?!
Бях шокиран и му казах лека вечер
GTV 01', GTV 99', Spider 98'
Коментар
-
v1per написа:Снощи имаше една гонка на лука срещу едно фиат купе 2.0 16в синьо ... след лош мой старт купето тръгна с една кола пред мен... в края на втора бях до него и тъкмо включих на трета и почнах да излизам доста пред него и той върна гастаи после го питам - Що спря бе пич? и той ми отговори: Еми то до 2ра се гоня аз бе брато повече за какво?!
Бях шокиран и му казах лека вечер
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
v1per написа:evgeni85 написа:ко прайш тук като караш ръждилка?Пък много ще ти се смея като дойдеш и те понакажат няколко "ръждилки" със якото ти купе както е с валове, генерации и там още тюнинг
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар